Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljes depressziba estem....

Teljes depressziba estem. Eloben ugye nem olyan vagyok mint egy hatlapi kameraval keszult foton?

Figyelt kérdés

Tukorben szepnek latom magam.

Fotozkodni sosem szoktam, nem vagyok fotogen.

Viszont ma csinaltam magamrol egy videot es aztan kepet is hatlapi kameraval es megijedtem..a szam teljesen elvan ferdulve kameraban ami tukorben egyaltalan nincs ugy.

Es az egesz fejformam nem tetszik, borzalmas nagyon rosszul erzem most magam. Az onbizalmam par masodperc alatt eltunt.

Nem is tudom hogy tetszhetek igy barkinek is, de nagyon remelem nem olyan vagyok eloben mint kameraban.

A szam teljesen elvan ferdulve az egesz fejem csunyanak latom. De tukorben nem. Kerlek mondja meg valaki mi az igazsag.

(Nincs valami jo telefonom es csak hirtelen lekaptam magam)

tegnap 19:59
A kérdező szavazást indított:
Olyan vagyok eloben mint hatlapi kameraval
Az a valsosag amit a tukorben latok
7 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyebkent nezegettem azota kepeket masokrol amik a telefonomban vannak es ok sem olyanok eloben mint kepeken. De en borzalmas vagyok
tegnap 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
küldj egy képet és megmondom, hogy szép vagy.
tegnap 20:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha tukrozom magam ugy annyira nem ferde a szam de ha csak igy siman megnezem a kepet nagyon csunya vagyok
tegnap 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
nem hiszem, amíg nem látlak
tegnap 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Felteszem, teenager vagy. Mit gondolsz, ha ez igaz is, amit írsz, más értéked nem is lehet?
tegnap 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kicsi a kamera felbontása a kamerának, akkor nem csinál jó képet
tegnap 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:
mutasd, de amugy szerintem csak rosszul látod magad per pillanat van ez így de kétlem h bármi bajod is lenne csak a fejedben max,
tegnap 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!