Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A máshol vett terméket megszok...

A máshol vett terméket megszoktátok mutatni mielőtt bementek egy boltba?

Figyelt kérdés
ma 09:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Általában nem. Néha mégis, ha tudom, hogy a bolt, ahová bemenni készülök, árul olyan termékeket, amiket már máshol megvettem és nálam is vannak. Viszont a blokkok kivétel nélkül mindig nálam vannak.
ma 12:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Aha, hát akkor hívunk rendőrt. Most elképzelem hogy nekiáll kipakoltatni a táskám és a 3 nappal korábban vett ásványvíz blokkját követelni.

ma 12:19
 13/19 anonim ***** válasza:
24%

12# olvasott szöveg neked sem az erősséged, ugye?

"Ha nem teszed, vagy van új termék a táskában számla nélkül,"

A 3 nappal korábban vett ásványvíz mióta új temék?

Nyilván te sem vagy ilyen buta, csak nehéz elfogadni, hogy valahol nem te dirigálsz, és nem játszhatod a menő szittyát vagy érintett vagy és már próbálasz előre mosakodni, meg kibúvókat keresni.

Nyilván mondjuk ha a Peek and Cloppenburgból ment utánad, akkor nem a 6-os csavar fogja érdekelni, hanem mondjuk a P&C-ből származó új bontatlan farmer vagy ing.

Persze németeknél is lehet kekeckedni, és keménykedni, nem vagy köteles kipakolni, meg lehet megvárni a rendőrt csak szórakozásból, aki amúgy is kipakoltatja a táskád és ha egyébként volt számlád, magadat szopattad, meg a rendőrt, mert a ti időtök ment el vele.

ma 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Hívnak egy régészt hogy határozza meg a táskámban lévő tárgyak korát, vagy mi? :D

Az hidegen hagy mi van a németeknél, nem ott élek.

ma 13:13
 15/19 anonim ***** válasza:
24%

14 ok, te csak szimplán mégis buta vagy ezekszerint. Bocs, hogy mást feltételeztem

Lehet te szellemi szinteden nem vagy képes megkülönböztetni egy zsíros használt farmert attól, amin még ott lóg a címke, hidd el, másnak megy. :)

Szóval hiába akarsz ilyen szöveggel lopni, meg kimagyarázni, nem fogja bevenni a rendőr.

ma 13:52
 16/19 anonim ***** válasza:
24%

"Az hidegen hagy mi van a németeknél, nem ott élek."

Ilyen felfogásssal reméhetőleg a faluhatáron kívülre sem enged egyedül a gyámod.

ma 13:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Milyen zsíros használt farmer? Ez honnan jött? :D

(Soha a büdös életben nem loptam, nem is akartam.)

ma 13:57
 18/19 anonim ***** válasza:

17 csak egy példa volt. Komolyra fordítva, lássuk be, nem életszerű, hogy használatlan, original címkével ellátott levis farmerrel a táskádban mész be egy levis boltba nézelődni, majd hagyod el a helyiséget vásárlás nélkül.

Ugyanez érvényes bármely ruhadarabra, parfümre stb.

ma 14:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Példa volt, persze, egy kisarkított és teljesen irreális példa. :D

Ami viszont lényegében napi szinten van a táskámban, az pl. innivaló, hajkefe, pár kozmetikum, van köztük olyan is ami bontatlan. Természetesen nem hurcolom mindegyiknek a blokkját magammal. Ha meg akarja tudni a bolt, hogy tőlük loptam-e vagy pedig korábban vettem máshol, nézzék meg a kamerát.

ma 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!