A máshol vett terméket megszoktátok mutatni mielőtt bementek egy boltba?
Aha, hát akkor hívunk rendőrt. Most elképzelem hogy nekiáll kipakoltatni a táskám és a 3 nappal korábban vett ásványvíz blokkját követelni.
12# olvasott szöveg neked sem az erősséged, ugye?
"Ha nem teszed, vagy van új termék a táskában számla nélkül,"
A 3 nappal korábban vett ásványvíz mióta új temék?
Nyilván te sem vagy ilyen buta, csak nehéz elfogadni, hogy valahol nem te dirigálsz, és nem játszhatod a menő szittyát vagy érintett vagy és már próbálasz előre mosakodni, meg kibúvókat keresni.
Nyilván mondjuk ha a Peek and Cloppenburgból ment utánad, akkor nem a 6-os csavar fogja érdekelni, hanem mondjuk a P&C-ből származó új bontatlan farmer vagy ing.
Persze németeknél is lehet kekeckedni, és keménykedni, nem vagy köteles kipakolni, meg lehet megvárni a rendőrt csak szórakozásból, aki amúgy is kipakoltatja a táskád és ha egyébként volt számlád, magadat szopattad, meg a rendőrt, mert a ti időtök ment el vele.
Hívnak egy régészt hogy határozza meg a táskámban lévő tárgyak korát, vagy mi? :D
Az hidegen hagy mi van a németeknél, nem ott élek.
14 ok, te csak szimplán mégis buta vagy ezekszerint. Bocs, hogy mást feltételeztem
Lehet te szellemi szinteden nem vagy képes megkülönböztetni egy zsíros használt farmert attól, amin még ott lóg a címke, hidd el, másnak megy. :)
Szóval hiába akarsz ilyen szöveggel lopni, meg kimagyarázni, nem fogja bevenni a rendőr.
"Az hidegen hagy mi van a németeknél, nem ott élek."
Ilyen felfogásssal reméhetőleg a faluhatáron kívülre sem enged egyedül a gyámod.
Milyen zsíros használt farmer? Ez honnan jött? :D
(Soha a büdös életben nem loptam, nem is akartam.)
17 csak egy példa volt. Komolyra fordítva, lássuk be, nem életszerű, hogy használatlan, original címkével ellátott levis farmerrel a táskádban mész be egy levis boltba nézelődni, majd hagyod el a helyiséget vásárlás nélkül.
Ugyanez érvényes bármely ruhadarabra, parfümre stb.
Példa volt, persze, egy kisarkított és teljesen irreális példa. :D
Ami viszont lényegében napi szinten van a táskámban, az pl. innivaló, hajkefe, pár kozmetikum, van köztük olyan is ami bontatlan. Természetesen nem hurcolom mindegyiknek a blokkját magammal. Ha meg akarja tudni a bolt, hogy tőlük loptam-e vagy pedig korábban vettem máshol, nézzék meg a kamerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!