Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi(k)ben nyilvánul meg az, ha...

Mi(k)ben nyilvánul meg az, ha valaki túl zárkózott?

Figyelt kérdés
Mik azok a dolgok, amikből azt lehet egy közösségben kiszűrni, hogy valaki zárkózottabb mint az átlag ?

ma 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi célból kellene ilyesmit kiszűrni? Te nem fogod tudni megtenni, mert ha feléd zárkózott, akkor semmit nem fogsz abból tudni, hogy a barátaival milyen. Vagy például ha te munkahelyről ismered és ott ő nem haverkodik, akkor megint csak hamis kép fog kialakulni róla.
ma 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Én zárkózott vagyok, munkatársakkal max felszínesen haverkodok, de ahhoz sem mindig van kedvem,így nem is vagyok népszerű és alig tudnak rólam valamit :) A családom és a kevés barátom körében érzem komfortosan magam, közöttük ki tudok bontakozni.
ma 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
0-24-ben otthonvan
ma 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokan vannak úgy mint a #2-es.

Szűk körben, néhány régebbi barát vagy családtag körében önmaga , kibontakozik, nyitott.

De újabb emberekben/emberekkel már nem ilyen nyitott.

Kimarad beszélgetésekből, nem beszél magáról semmit, sokszor úgy is tűnhet mintha lesz**arná az egész társaságot akik körbe veszik...sokan érezhetik azt is, hogy ez a valaki utálja őt, unja, nincs is kedve hozzá. Holott csak nem bízik meg vagy nehezen oldódik fel, idő kell neki.

Kerülheti is a bulikat és társaságokat.

Szerintem egyértelműen észre lehet venni azt aki mondjuk kilóg a sorból és zárkózottabb.

ma 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, vagy "csak" nehezen nyílik meg, nem beszél magáról szívesen, vagy csak nagyon minimális dolgokat oszt meg. Nem jár el a többiekkel ide-oda, talán valamelyest magának való is.

Nem aktívan része a beszélgetéseknek, passzív.

ma 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Olyan, mint én. Egyből szimpatikus lesz számomra.
ma 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!