Miért mondja el valaki, hogy évekkel ezelőtt szerelmes volt belém? Te mondanál ilyet?
Figyelt kérdés
Ez őszinteségi roham lehet? Vagy most jött meg a bátorsága? Egy másik eset, hogy évekkel ezelőtti pozitív megjegyzésemet szó szerint visszamondja. Miért most? Mit vár tőlem? Te hogyan reagálnál ilyenkor?ma 05:28
2/4 anonim válasza:
Nem tudom miért. Nekem egyszer mondtak ilyet. Mamámnak egy szomszédja, azt se tudtam ki a fene, abszolút nem emlékeztem rá hogy valaha is találkoztunk volna. Én leszartam a vallomást, mivel magát az embert is leszartam.
3/4 anonim válasza:
Én egyszer elmondtam egy nőnek. Nem vette rossz néven, sőt mondta hogy díjazza az őszinteségem.
4/4 anonim válasza:
Nem tudnék ezzel mit kezdeni. Ez abszerelmes volt belém jelentése nálam hogy most marhára nem az. Akkor meg mit akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!