Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 25 és 30 éves kor között hogy...

25 és 30 éves kor között hogy lehetséges ekkora változás?

Figyelt kérdés
Visszanéztem az 5 évvel ezelőtti képeim, és sokkal fiatalabban néztem ki, a hajam is sokkal dúsabb volt, illetve nem voltak ősz hajszálaim, egyre fáradtabb vagyok mindenhez is

dec. 15. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Öregszünk
dec. 16. 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem foglalkozol magaddal, ez van. Nekem is vannak ősz hajszálaim 33 évesen (nem nagyon látszik, mert világos a hajam), de más változás nem nagyon van, kicsit más az arcom, de nem nézek ki öregebbnek, személyit is szoktak még néha kérni tőlem, fáradt sem vagyok, mert egészséges életet élek többnyire, mozgok is, normálisan eszem, a mentális állapotomat is ápolom.

A tested olyan, mint egy gép, előbb-utóbb tönkremegy, de ha karbantartod rendszeresen, azért ki lehet tolni ezt az időt későbbre.

dec. 16. 05:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Vén kecske vagy
dec. 16. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Lassan idősek otthona
dec. 16. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!