Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy szoktátok kimaxolni az...

Hogy szoktátok kimaxolni az utolsó hétvégi estéteket meló előtt ?

Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy lehet kimaxolni egy estét ?

dec. 8. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Produktívan töltöm a napot, olyat csinálok, amit élvezek és ad is az életemhez.

Személy szerint én edzek, sétálok a természetben, családdal vagy barátokkal program szervezés, könyv olvasás vagy esetleg pihenés gyanánt egy forró fürdő este.

dec. 8. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Igyekszem egyszerre produktívan tölteni a napot, estét, illetve közben pihenni is, reális kereteken belül.
dec. 8. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozom ilyenekkel, hogy na ezt ki kell maxolni!!! De szeretem produktívan tölteni a hétvégét, akkor is, ha ez épp csak itthoni szöszmötölést jelent, a halálom az egész nap kanapén döglés, exemnek ez volt a kedvenc hétvégi programja…

Ma takarítottam, most megvolt a zuhany, hajmosás stb (ezeket szoktam estére hagyni amúgy), most el kell mennem mindjárt venni ezt-azt, utána szeretnék főzni egy levest, aztán össze akarom írni, milyen terveim vannak az elkövetkező mondjuk fél évre (festeni akarok a nappaliban, fel kell fúrni pár polcot, csak ahhoz is akarok venni egy saját fúrót, mert nincs és nincs kedvem már másokra várni, hogy jaj persze átmegyek, csak MAJD valamikor, ha ráérek, szóval olyan dolgok, amik kiadásokkal is járnak és emiatt ezt össze kell írnom, mikor mire adjak majd ki), aztán remélhetőleg este 7-8 körül eljutok oda, hogy fogom magamat, leülök Simsezni és annyi. 11-12 körül meg lefekszem aludni.

dec. 8. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Én vagyok a kakukktojás, én egész hétvégén képes vagyok feküdni és semmit sem csinálni :D Nekem ez a pihenés.
dec. 8. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, éppen mire van jobban szükségem - fizikai pihenésre vagy élményekre / hétköznapokból kizökkentésre. Van, amikor annyira el vagyok fáradva, hogy inkább alszom vagy olyan dolgot csinálok, ami kikapcsol és nem kell túlzottan sem szellemileg, sem testileg lefáradnom hozzá (pl. podcast-hallgatás, filmnézés, netszörfölés, bizonyos játékok). Van, amikor meg kell vmi agystimuláló és / vagy fizikailag fárasztó program. Pl. túrázás, színház, múzeum.
dec. 9. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!