Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyermekotthonoknak lehet adni...

Gyermekotthonoknak lehet adni konyvet?

Figyelt kérdés

vettem tavaly karacsonykor 3 konyvet (egy trilogiat - Nicola Maytol). gondoltam eladom, de aztan megse jott be az otlet es inkabb odaadnam teljes szivbol masoknak. hova tudnam leadni vagy odaadni masoknak?

rosszindulatu velemenyt nem szeretnek, koszonom!

dec. 8. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
15%
Gyermekotthonnak inkább ne, az ottani gyerekek jelentős többsége műveletlen, bunkó paraszt. Ha esetleg ismersz egy bent lakót aki nem, neki adhatod személyesen. Ha nem, akkor add a mikulásgyárnak, vagy egy hasonló kezdeményezésnek.
dec. 8. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami ifjúsági regény? Mert akkor persze, oda lehet adni adományként gyermekotthonnak, vagy akár iskolai könyvtárnak is, csak írj nekik előtte, mert ha véletlenül pont megvan nekik már háromszor, akkor nem lesz nekik hasznos. Én pl adtam már adomanyba megunt, de jó állapotú könyveket börtön könyvtárnak is, nagyon örültek neki, én meg úgy voltam vele, hogy az olvasás valahol mindenkit kicsit jobb emberré tesz, szóval jó helyre megy.
dec. 8. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
1~ Magadból indultál ki!
dec. 8. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
#3 Pontosan ahogy mondod, az általam ilyen helyeken tapasztaltakat mondom. És ez nem egy helyre jellemző, hanem rendszerszintű. Szerinted kiknek a gyerekeit emelik ki nagy többségben? Naugye... Egy értelmes ember ritkán jut el idáig, akkor is általában tévedés áldozatai, mert a törvény betűit feketén-fehéren értelmezik.
dec. 8. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Neme cselekedet lenne, de fontos lenne mindig ha adományoz valaki valamit intézménynek, akkor előtte felkeresni/felhívni őket, hogy fogadják-e, szükség van-e rá?
dec. 8. 17:49
 6/6 A kérdező kommentje:
#2 nagyon cuki, romantikus. nincs benne semmilyen szexualitas vagy barmi abnormalis.
dec. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!