Igaz hogy meg lehet azt érezni hogy kik akik jót akarnak, szeretnek nem csak kihasználnak, bántani akarnak?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy csak arra kell figyelni, hogy akinek kőzelében csökken az energiaszintem, aki ok nélkül taszit, idegesít, lefáraszt ők nem őszinte szándékúak csak kihasználni, bántani, lehúzni akarnakdec. 6. 17:32
1/6 anonim válasza:
Intelligenciának hívják ezt, nem megérzésnek.
2/6 anonim válasza:
Nem olyan egyszerű ez, én pl sokszor akartam önzetlenül jót, miközben éreztem, hogy számítónak, hátsó szándékúnak néznek. Értetlenül álltam előtte, de mára belenyugodtam, kétszer is meggondolom, akarok e jót valakinek.
4/6 anonim válasza:
Ha igaz lenne, akkor nem lenne ennyi elfuserált kapcsolatról kiírt kérdés a GYK-en.
5/6 anonim válasza:
Dehogy. Az alattomos ember pont a legnagyobb játékos. Miért dőlnek be szerinted a csalóknak? Mert kifejezetten taszítóak?
Az viszont igaz, hogy aki mellett ezt érzed onnan lépj le. De ez nem megérzés, a vele kapcsolatos korábbi tapasztalataid alapján érzel így.
6/6 anonim válasza:
Ennél komplexebb, összetettebb dologról van szó. Vannak ravasz, kétszínű emberek, ahogy olyanok is, akik remek színészek, akik remekül bánnak a szavakkal, tudják mit kell mondani, és szintén hasonlókat tudnak elérni, mint a kifejtésben kifejtettek.
Ha van egy nagyon erős megérzésed, sejtésed, hogy nem jó emberrel van dolgod, azt ne vedd félvállról. Okkal érzed, gondolod úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!