Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha Adolf Hitlerből nem diktáto...

Ha Adolf Hitlerből nem diktátor lesz, hanem festő, akkor is ismerné Őt a világ?

Figyelt kérdés
vagy legalább Európa?

dec. 6. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10

Dehogy vettem magamra 🙂

Jókat nevetek az ilyen magukat tévedhetetlennek tartó félisteneken. Gondolom mindemellett még valami látnok-művész nagyságnak is képzeled magad. Ne szomorkodj, barátom. Inkább örülj neki, milyen zseniális vagy! 😉 😆

dec. 6. 22:00
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Csak művészi körökben.
dec. 6. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
26%

#11 Oké de amúgy ha visszaolvasol, pont hogy nem a saját véleményemet mondtam...

Pont hogy azt mondtam a hozzáértők szólják le a sárga földig már egy évszázada, míg a tudatlanok mondják a magukét arról, hogy áh, nem volt ő rossz festő. Pont hogy te mondod a magadét. Szövegértés megy?

De rendben, azt beismerem hogy nem vetted magadra amit mondtam, elvégre sikerült egy tucat nevetős szmájlit belesüríteni a két mondatos válaszodba. Ez a legnagyobb lazaság és nemtörődömség jele!

dec. 7. 00:57
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem valószínű, elég kevés festő tett szert világhírnévre, pláne akkorára, ami nem csak a művészvilágban ismert, hanem az átlagemberek közt is, ők évszázados tehetségek voltak és/vagy jókor voltak jó helyen. Hitler jó volt-e vagy rossz, ez lehet vita tárgya, de nem képviselt egy Leonardo vagy akár Munkácsy szintet (akinek nem a tudása volt kevesebb, csak nem született egy olyan rangos, fontos országba).
dec. 7. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!