Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen parfümöt nem ciki...

Milyen parfümöt nem ciki venni ajándékba, ami még viszonylag olcsó?

Figyelt kérdés
Nem értek a parfümökhöz. Férfi parfümöt keresek huszon éves fiúnak ajándékba. Viszont nem tudom mi az ami már nem számít gagyinak, de max 4000-5000 ft
dec. 6. 07:24
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Persze az se baj ha olcsóbb...
dec. 6. 07:25
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Parfümöt akkor vennék ajándékba, ha tudom hogy az illető kifejezetten azt szereti.

Soha nem választanék ár alapján.

Ha nem fér bele a keretbe, akkor inkább mást.

dec. 6. 08:00
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

Parfümöt így sehogy.

Én parfümériában dolgozom. Borzasztó látni, hogy mennyi ember egyáltalán nem.ismerinazt, akinek parfümöt akar venni.

"Valami jót" 🙄

De nem tudja, hogy vizesebb, frissebb legyen az illat, vagy fűszeres, esetleg édes. Csak bambulnak, ha belekérdezek.

Aztán két ünnep között meg abból ál a nap, hogy hozza vissza mindenki, mert nem tetszik.

dec. 6. 08:35
 4/19 anonim ***** válasza:
52%
*áll
dec. 6. 08:36
 5/19 A kérdező kommentje:
És akkor most jöhetnének a hasznos válaszok 😂
dec. 6. 08:49
 6/19 anonim ***** válasza:
59%

🤦

Ez lett volna a hasznos, ha érted, amit írnak, hogy minek veszel meg bármit, ami mások szerint jó,te meg nem tudod eldönteni.

Van, akinek bejönnek a locsolókölni típusú illatok, hátha szerencséd lesz... Végülis neked mindegy.

dec. 6. 09:55
 7/19 anonim ***** válasza:
68%
Parfümöt csak akkor szabad és illik ajándékozni, ha jól ismered a személy ízlését, és tudod, mit visel szívesen, mit szeret, mi áll jól neki. Így ne vegyél neki semmit, ilyen árban nem fogsz találni és valószínűleg nem tetszene neki.
dec. 6. 10:09
 8/19 A kérdező kommentje:
És még mindig nem kaptam hasznos választ:(
dec. 6. 10:32
 9/19 anonim ***** válasza:
74%
Én Nike parfümöt vettem, 4k volt. Párom nagyon örült neki. Ő magának mindig a legolcsóbbat veszi.
dec. 6. 11:19
 10/19 A kérdező kommentje:
#9 Köszönöm! Már közben nézegettem, a Nike is szembejött, illetve az Adidas. Ezek egész normálisnak tűnnek.
dec. 6. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!