Budapesten tényleg visszatért a "vanilla Bulinegyedes időszak"? Megint 30-40 es nyugati pakkok őrjöngenek éjszaka az utcákon kocsmáról kocsmára járva?
Én a vanilla korszakot 2019 végéig tekintem, amíg be nem ütött a covid para. Max. 2020 első 2 hónapja még.
Ott voltam. Láttam a tombolást. 18-19 között láttam ahogy csúcson pörög a trashturizmus, tomboltak a nyugatiak Budapesten.
Olcsó pia, olcsó punci, nagyjából ennyi volt a motiváció. Nem a gyönyörű város látványa....
Tényleg visszatértek ezek az idők?
Visszatért? Ők jelentek meg legelsőnek a covid után is! Hol voltál? Persze a számuk talán nem volt olyan nagy, és talán most van újra a csúcson, de az arányuk a turisták közt nem csökkent/nőtt/változott az idők során. Úgy összességében a turizmus most áll helyre a világban ténylegesen, ennyi idő kellett. De a bulituristák mindig itt viltak, folyamat legénybúcsúkba lehetett futni, részeg angolok mindenhol, stb... ami mondjik furább talán hogy reeeengeteg a spanyolajkú, ez covid előtt, biztosan nem voltak ilyen arányban.
Szóval nem változott, én nem érzem. Több a turista, ezt érzem, de azt nem, hogy turisták közt most arányaiban változtak volna... eddig is és ez után.is az olcsó buli miatt jönnek ide az emberek. Akár csak egyetlen napra, egy nagy bebszásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!