Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit illene egy felnőttnek tudnia?

Mit illene egy felnőttnek tudnia?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és kissé elveszettnek érzem magam a világban tudás szintjén. Barátnőm szokta sokszor a fejemhez vágni hogy ,,felnőtt vagy ezt tudnod kellene". Ezt akkor említette, mikor a kocsifajtákról beszéltünk, és nem ismertem fel párat az úton, illetve mikor mesélt az újonnan érkező információkról a politikával illetve a világban zajló eseményekről, amikről azért nem értesültem még, mert nem mentem fel a netre.

Tudom hogy van még mit tanulnom, de rosszul esett ezt hallanom. Ezek alapján tudnátok nekem mondani témákat, vagy esetleg dolgokat, amiket érdemes tudnom, vagy jobban elmélyednem a témában?

Válaszotokat előre is köszönöm<3

tegnap 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Miért kéne mindennel tisztában lenned? Vannak olyan témák amik nem mindenkit érdekelnek, vagy neccesek, pl a politika.

Az lenne a normális hozzáállás a barátnőd részéről, hogyha valamit nem tudsz, akkor elmondja neked, informál, tájékoztat. Miért kell màst cikizni? Lehet ám normálisan is viselkedni. Ne barátkozz inkább vele.

tegnap 15:37
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Nincs ez sehol kőbe vésve, hogy mit kell egy felnőttnek tudnia.
tegnap 15:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak annyiszor hallottam már ezt tőle, hogy kezdtem elhinni hogy talán sok mindennel nem vagyok tisztában amit ""illene tudnom". Talán már csak a túlzott túlgondolás, és az aggódás beszél belőlem, hogy ezt sokszor hallom a szájából
tegnap 15:44
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Miért ő annyi mindent tud??
tegnap 15:51
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

Én a helyedben megmondanám, hogy fogja vissza magát...

Ha nekem ilyen mérgező párom lenne, lehet, hogy már nem lenne a párom.

tegnap 15:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát ha nem ismertél fel egy Toyotát vagy Volkswagent akkor esetleg jogos, de

a legújabb YouTube videók a világpolitikai eseményekről nem tartozik az "illene tudni" kategóriába. Rengeteg ember nem tudja, képzeld el mi lehet vidéken kisebb falvakban.

Ha így beszólogat mutass neki ajtót.

tegnap 15:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Illene tudnod nagy vonalakban arról, hogy mi zajlik itthon/külföldön, illene tudnod hogy mi mindennek van hatása az életedre (politika, gazdaság), illene lennie alapvető ismeretednek a világról és kultúráról.

Pl jól példázza hogy mi történik ha a felnőtt emberek nem tájékozódnak, hogy Amerikában a választások UTÁN kezdett mindenki ráguglizni, hogy mit jelent a tarifa szó...

Ne hallgass azokra, akik szerint nem kell semmit tudnod, de azt se hagyd, hogy lehülyézzenek.

tegnap 17:01
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

#7:

Senki nem írt olyat, hogy nem kell semmit tudnia, öreg. De ne zavarjon. 😏

#6:

Mi a büdös francnak kéne mindenkinek vágnia az összes autómárkát a verda külsejéről, magyarázd már el.

És akit egyáltalán nem érdekelnek az autók? Nem tartozik az általános műveltségbe, hogy ránézésre nem tudsz egy rohadt kocsit beazonosítani.

tegnap 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 Nagy általánosságban írtam, de valamiért magadra vetted. Hmm...
tegnap 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Picivel nagyobb a lexikális tudása és mivel mást nem tud felmutatni ezért ezzel menőzik és lehúzza azt, aki valamit nem tud, amit ő igen, hogy ő jobban érezze magát. Pont, mint az exem, ő amúgy fiú, tehát mindkét nemből vannak ilyenek. Én is szarul éreztem magam, ha valamit nem tudtam, mert úgy is kezelt engem, mint egy darab szart. Csak mert ő egy nyomi volt, aki megjegyzett néhány általa olvasott dolgot és azt gondolta, ha szidja azokat, akik ezeket pl nem olvasták, akkor ő attól okosabb lesz.

Ne aggódj, ami nem érdekel, azt nem kell tudnod :) Írj nagyjából helyesen és tudj viszonylag gyorsan két db egy jegyű számot összeadni és máris nem vagy teljesen buta :D

tegnap 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!