Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert nem vagyok ekegedett...

Miert nem vagyok ekegedett nagammal, miert nem eleg amim van?

Figyelt kérdés

29 eves vagyok es no.

Van mar 10 millio Ft felretett penzem es van sajat lakadom is... de folyton meg tobbet akarok, folyton elegedetlen vagyok.

Masnal is igy van, vagy jo okom van ra elegedtelnkedni?

Mas is ugy erzi hogy keves amilye van, vagy csak en nem tudok orulni amim van?

ma 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

29 évesen ennyi félretett pénzzel itt lenne az ideje beszerezni A magyar helyesírás szabályai című igen hasznos könyvet. Szerintem igénytelenség helytelenül írni a saját anyanyelveden.

Következő lépésként pedig keress fel egy pszichológust is.

A folytonos elégedetlenkedés boldogtalansághoz vezet. Szüleid is ilyenek, hogy sose elég nekik semmi?

ma 21:17
 2/7 anonim válasza:

A lakást teljes mértékben önerőből vetted, vagy szülői támogatással, esetleg örökölted? Autód is van? Ha igen, milyen?

Ha nem te kerested meg rá a pénzt, hát akkor bizony 29 évesen összesen 10M megtakarítás... az valóban nem túl sok.

ma 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ui. Van valami célod is a sok pénzzel, vagy csak halmozni szeretsz? Éld az életed, amíg teheted, mert a sírba nem viszed magaddal a pénzt.
ma 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj. Van saját lakásod és van 10 milliód. Ez nagyon jó pont ebben a hulladék országban. Mert sokan mások meg albérletet fizetnek drága pénzért és sokaknak 2 forintjuk sincs és holnapról holnapra élnek...

Te meg akár több évig is lehetsz munkanélküli. Szoval egész jó helyzetben vagy! Másfelől pedig ilyen az emberi természetünk hogy mindig jobbat és többet akarunk. Mindig többet akarunk de hidd el nem minden a pénz. Az egészség, a jó kedv. A szeretteink sokkal fontosabb mint hogy mennyi pénzünk van. Örülj annak amid van mert sokaknak még kenyér se jut az asztalra nem hogy 10 milliója legyen tartalékba...

ma 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyen helyesírás mellett nem vágjátok hogy ez egy troll? :D Úgy van neki 10 millája saját lakással, ahogy nekem lamborghinim. :D
ma 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Rakd be valami értékállóba, te, ne legyen forintban semmid!!!
ma 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenki így érzi, aki máséval van elfoglalva.
ma 22:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!