Mit gondoltok a digitális állampolgár appról?
Szerintem kritikán aluli bohóckodás az egész.. kaotikus működés, idióta regisztráció, értelmetlen folyamatok.. 5 jegyű pinből csinálunk 6 jegyűt egy másik app-ba, kilépés mint olyan már nincsen, belépés megint nincsen.. egyszer regisztrálsz és úgy marad, ha törölted vagy másik eszközön akarnád használni, akkor megint regisztrálsz, de a folyamat felénél rájön, hogy regisztrált vagy és bedob...
TOP APP, TOP KORMÁNY, TOP MAGYARORSZÁG.
Én nem lepődtem meg, hogy ez is egy használhatatlan hulladék.
Én még el se kezdtem ezt a sz*rt. Akkor jó, mert úgy készülök, hogy legyen itthon vérnyomáscsökkentő. Az otp-s appnál ugyanezen a kálvárián mentem keresztül 2 hete. Az is egy vicc.
Bocs a vulgaritásért, de egy szóval jellemezve:
AGYF*SZ
És akkor még moderáltam magam.
Maga az ötlet, maga az összes hülye app, az egész úgy ahogy van. Írom ezt az Y és Z generáció határáról.
A világban szeretném élni az életemet, és nem a szájberszpészben, meg a mátrixban, meg a felhőben, meg a chipben, meg a mittomén miben.
Így lesz az emberből, aki már így is egy statisztikai meg kartoték adat, egy netre feltöltött pinkód, egy elektromos kisülés 2 pólus között.
Kettes számrendszerre vagyunk leredukálva!
Lehet lepontozni. Nekem elég volt!
Tévedés, ha valaki azt gondolja, ez a jövő. Nyilván az app majd fejlődni fog, de amíg az útlevelet vagy személyi igazolványt nem váltja fel minden tekintetben, addig csak egy kényelmi szempontból használható opció marad. Mint amikor telefonnal vagy órával fizetsz, de valahol megvan a bankkártyád is.
Most össze akarják gyúrni az ID-t a bankkal, majd egyszerre működik a kettő de a digitális állampolgárság app nagyon messze van ettől
Nagy észkombájn volt, aki ezt kiötölte: nem mindenki szeretne okostelót használni, akkor miért kell erőltetni ezt?
Ott van Viktorta: ha vesz okostelót magának, akkor rendben, de ha nem mutat valaki példát...?
Egy kiforratlan szar! Én nem tudom, addig minek vezetik be, amíg nincs kidolgozva?
Gyakorlatilag semmire nem jó. Annyi, hogy egy helyen meg tudod nézni az adataid (adószám, tajszám,stb).
Ja meg tudsz időpontot foglalni kormányablakba, na bumm, azt eddig is tudtál neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!