Mit válasszak szerintetek?
Nem soktam és nem is szeretek válogatni,viszont most úgy gondolom nem tudom mi lenne a "helyes lépés"
Szóval nem tudom el dönteni hogy dolgozni menjek,vagy ragadjam meg az alkalmat,hogy "legyek vki"
Mivel jelenleg nincs munkám így azon gondolkozom hogy árufeltöltőként áljak el dolgozni ami helyileg közel is van és szeretném magam ki próbálni benne,izgalmasnak hangzik,viszont gyerekkorom álma hogy cukrász legyek,tehát lenne egy alkalom hogy most, le tegyem ezt a szakmát (ha sikerül és valóban indul)amiért még fizetnek is,most nem tudom hogy az anyagi helyzetemet nézzem vagy az álmaim megvalósítását
Annyit tudok hogy ha valóban indul ez a szakma,akkor úgy mond egy lehetőségem van,ami jó is mert, nem én fizetek hanem ők,és csak hétköznap kell járni,az még kérdés hogy minden nap és milyen idő tájékán kellesz, ha indulni fog,és azért önállóan lerakni egy ilyen szakmát ha magamnak fizetném,nem kevés lenne,jó nyílván itt is kell fizetni 50-60ezret de,szerintem az semmi ahhoz képest,amit fizetne kellene egy ilyen szakmáért,meg úgy gondolkozom,hogy ilyen szakmával el -e tudd helyezkedni az ember és megérné-e sokat,lehetne vele keresni,meg valóban olyan jó móka,mint gondolom,vagy nem,
Tehát ha indul a képzés ilyen bruttó.170 vagy 270 ezer forint mozog a havi fizetés és csak hétköznap kell járnom és ez majd csak januárban indul.
Az árúfeltöltő viszont bruttó 2500-3200 forintos órabér ami valjuk be jó pénz lenne😊 csak annyi hogy mivel én falun lakom és, bár csak 8 kmre van,busz járatom nincs úgy hétvégékre hogy megoldjam a bejárást és lehet hogy lenne fuvarosom ,de nem biztos hogy mindig ráérne,mert ő is dolgozik (és igen nincs jogsim sajnos)
Úgyhogy nagyon tanácstalan vagyok ,azért is mert sok ideig nem volt munkám,és elég sok fizetni valóm gyült össze sajnos(bizonyos okok miatt nem tudtam dolgozni) kb 1millió forint tartozásom van🥲igen sajnos így fel ment a kamat,nem lehetett dolgoznom...már most szerintem az árufeltöltő munkára szerintem jó eséllyel ha sikerül már decemberben kezdhetnék.
Szóval ti mit javasoltok?Képzés vagy árufeltöltő?
Akik dolgoznak ezekben a posztokba milyen ez a munka jó vagy nem annyira happy?Bár senki sem szeret dolgozni,és semmi sem könnyű,de azért mesélhetnétek egy kicsit:)
Köszönöm ha elolvastad végig és segítesz❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!