Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » EÜ-ben milyen dolgozni ha nem...

EÜ-ben milyen dolgozni ha nem ápoló/orvos vagy? Légkör leginkább?

Figyelt kérdés

Valamilyen más ottani dolgozó.

Nem olyan amihez 8 általános kell.

nov. 28. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Általában kevés a dolgozó, sok a beteg, minden kapkodva megy.

Az osztályvezetőn és a főnővéren sok múlik. Ha ők korrektek, akkor jó a légkör. Ha bunkók, akkor pokollá tudják tenni mindenki életét. De ez minden munkahelyen, minden főnök-beosztott helyzetben így van.

Sok nő dolgozik együtt, általában nem a szende, gátlásos fajtából, sokakban túlteng az érdekérvényesítés, szóval gyakran konfliktusos a légkör. Ki kell nyitnod neked is a szádat, ha nem akarod, hogy a fejedre nőjenek a többiek.

Ha műszaki, karbantartó ember vagy, akkor osztályoktól függetlenül dolgozol, de számíts rá, hogy mindenkinek a saját problémája a legfontosabb, és mindenki azzal keres, hogy katasztrófa van, azonnal gyere megjavítani valamit.

nov. 28. 11:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, nem karbantartás lenne a fő cél.

Miért ennyire "gonoszak" az ottani emberek?

Egyik ismerősöm ápoló volt állami kórházban, ő is arról beszélt, hogy a főnővér egy rhadék. Folyamatosak voltak a konfliktusok, kibeszélések egymás között.

Máshol is így megy?

nov. 28. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Dolgoztam kórházban irodában. Az első hely pokoli rossz volt, mert a munkatársam ki akart utálni (sikerült neki) és szinte be se tanított, hozzám se szólt és szó nélkül elhúzott táppénzre, mikor én csak egy hete voltam ott. A többiek sem voltak segítőkészek. Egyedül a takarító volt rendes. Felmondás lett a vége.

Pár év múlva visszakerültem egy másik osztályra, ott jobb volt a közösség, a munka viszont rengeteg, sok túlóra stb. A dokik is rendesek voltak pár kivétellel. Aztán visszajött, akit helyettesítettem és átraktak máshova. Ami kb. álomhely volt. Szuper munkatársak, érdekes feladatok, nagyon szerettem és máig bánom, hogy csak 2 évig lehettem ott.

nov. 28. 11:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Te konkrétan milyen beosztásban vagy ha szabad kérdeznem? Mibe látsz bele ezáltal?
nov. 28. 11:11
 5/8 A kérdező kommentje:
3, ahol szuper volt a légkör, ott milyen munkakörben dolgoztál?
nov. 28. 11:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hármas vagyok. Mindhárom helyen irodában voltam. Betegfelvétel, zarójelentések, igazolások, hivatalos levelek, gyógyszerlista stb.

A szuper munkakör szintén ez volt, plusz annyi hogy kedd csütörtök 13-16 óráig az egyik főorvos szakrendelést tartott és be kellett ülni oda gépelni. De azt is szerettem.

nov. 28. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
laborban jó, csak nehéz bekerülni, protekció kell hozzá
nov. 28. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Picit pontosítva, melyik munkakör? Nem mindegy, hogy beteghordó, pl. ők nálunk sokat 24 óráznak. Vagy orvosírnok, irodai munka,de ez már totál más is, laboros, gyógyszerész, gyógytornász, technikusi, portás, takarító, tehát így azért sok mindenki van aki együtt dolgozik. 1#es véleményét osztom 9 év távlatából is. Kell azért ehhez egy affinitás. Kollégákat is leírtad totálba egyes. Nagyon sok helyen voltam, kevés a korrekt főnök, sajnos. Nálunk a beteghordókat rángatják jobbra balra, de az orvosírnokon is sok csattan. Ápolóként írom, de ez a része azt írod nem érdekel. Mondjuk jobb is. :D
nov. 28. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!