A legyen ön is milliomosba nyersz egy nagyobb összeget miért elvárás hogy segits vele a rászorulókon ?
Mert nem úgy kerültek oda, hogy besorsolták volna a játékba, illetve próbajátékokon vettekek volna részt, hanem azért mert ismert emberek/celebek, és nézettséget hoznak a műsornak. Megegyezés szerint vállalják el a műsort, és jó esetben külön gázsit kapnak érte. A nyeremény
Jótékonyságra való felajánlása a műsorra való felkérés feltétele lehet, és így jó színben tüntetik fel a műsort, és az adott celebet is. ( Bár így inkább úgy jön le, hogy a celebet) De megvagyok róla győződve, hogy egy kereskedelmi tv-be szerepelni egy celeb csak gázsiért megy el szerepelni.
Ugyanazok lesznek mint az összes többi műsorban!
Csak attól félnek hogy segg-hülyék lesznek és lebőgnek ország-világ előtt, amit meg is értek! :)
#10:
Én már akkor se néztem, amikor az idióta Friderikusz volt a műsorvezető, és olyanokat csináltak, hogy kiszálltak a székből a játékossal azt elkezdtek körbe körbe rohangálni a játéktéren, mint két hülyegyerek.
Utoljára akkor néztem, amikor a Gundel Takáccsal indították újra, az jó volt, mert szerencsére akkor sem hírességekkel ment, de az meg sajnos nem tartott sokáig, mert a "majmokat" az igényesség nem érdekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!