Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A legyen ön is milliomosba...

A legyen ön is milliomosba nyersz egy nagyobb összeget miért elvárás hogy segits vele a rászorulókon ?

Figyelt kérdés
Nem költheted a pénzed amire akarod, muszáj mindig adakozni belőle?
nov. 24. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem úgy kerültek oda, hogy besorsolták volna a játékba, illetve próbajátékokon vettekek volna részt, hanem azért mert ismert emberek/celebek, és nézettséget hoznak a műsornak. Megegyezés szerint vállalják el a műsort, és jó esetben külön gázsit kapnak érte. A nyeremény

Jótékonyságra való felajánlása a műsorra való felkérés feltétele lehet, és így jó színben tüntetik fel a műsort, és az adott celebet is. ( Bár így inkább úgy jön le, hogy a celebet) De megvagyok róla győződve, hogy egy kereskedelmi tv-be szerepelni egy celeb csak gázsiért megy el szerepelni.

nov. 24. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazok lesznek mint az összes többi műsorban!

Csak attól félnek hogy segg-hülyék lesznek és lebőgnek ország-világ előtt, amit meg is értek! :)

nov. 24. 20:25
 13/18 A kérdező kommentje:
A mirigyes tesókra kiváncsi voltam azt a részt végig néztem ügyesen és taktikusan nyertek őket kedvelem.
nov. 24. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
De állítólag a kérdés is meg van machinálva, úgyhogy ettől se kell félniük.
nov. 24. 20:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Én már akkor se néztem, amikor az idióta Friderikusz volt a műsorvezető, és olyanokat csináltak, hogy kiszálltak a székből a játékossal azt elkezdtek körbe körbe rohangálni a játéktéren, mint két hülyegyerek.

Utoljára akkor néztem, amikor a Gundel Takáccsal indították újra, az jó volt, mert szerencsére akkor sem hírességekkel ment, de az meg sajnos nem tartott sokáig, mert a "majmokat" az igényesség nem érdekelte.

nov. 24. 20:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Na viszont a Fridi szerintem még jó volt, a Gundi meg egy Ász!
nov. 24. 20:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert azok sugtak onnek. On egy buta ember.
nov. 24. 21:52
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor "elvárás", ha valami "celebet" szerepeltetnek. Ameddig normális közembereket versenyeztettek, addig eszébe nem jutott senkinek, hogy a nyertes pénztárcájában kotorásszon.
nov. 25. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!