Hogy ne féljek állásokra jelentkezni?
Figyelt kérdés
Életem legelső állásinterjúján sikerült beégnem mert olyat kérdeztek amire nem tudtam hirtelen válaszolni és lefagytam. Ezután a hr-es próbálta oldani a hangulatot de annyira befeszültem hogy éreztem hogy ez bukta. Nyilván nem hívtak vissza. Azóta gyomorgörcsöm van akárhányszor megnyitok egy álláskereső oldalt és nincs bátorságom jelentkezni sehova.ma 11:58
1/1 anonim válasza:
Úgy, hogy felkészülsz és az interjúra járást meg kell szokni. Olyan helyekre is menj el, ahová nem akarsz nagyon menni, gyakorlásnak nagyon jó. Sok emberrel beszélgess, mozdulj ki, olvass sokat, legyél tájékozott és fejleszd a kommunikációs készségeidet.
Ezek nélkül meg fogsz rekedni egy szinten és maradsz munka nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!