Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudok bejelentkezni a...

Hogyan tudok bejelentkezni a Facebook oldalamba új telóról?

Figyelt kérdés
Vettem egy új telót, és szeretnék bejelentkezni a Facebookomba, a gond viszont azzal van, hogy elfelejtettem a jelszavam, és a Sim kártyámat is elvesztettem amire volt csinálva a Facebook. Hogyan tudok bejelentkezni? Válaszokat köszönöm
tegnap 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha adtál meg a facebook fiókhoz email címet pluszban, akkor azon keresztül tudsz új jelszót kérni.
tegnap 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Elfelejtett jelszó opció: email vagy tel szám kell. (ezek nélkül sajnos másik fiókot csinálsz)

Sim kártyát tudsz kérni a szolgáltatótól úgy, hogy megmaradjon a tel szám.

tegnap 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Esetleg még személyigazolványt befotózva tudod visszaszerezni a fiókot ha minden kötél szakad. Nekem egyszer feltörték a fiókomat, megváltoztatták a jelszót, személyivel tudtam csak visszaszerezni.
tegnap 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Upsz

Az 1-es és 3-as válasz az enyém, a 2-es nem. :D

tegnap 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!