Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hogyan bírja ezt a fagyosab...

Ki hogyan bírja ezt a fagyosabb időjárást? Mivel védekeztek ellene a lakásotokban? Mennyire érzitek meg a tagjaitokban a szabad ég alatt a csontig hatoló hideget?

Figyelt kérdés
Családtagjaitok, vagy bárki más rokon, ismerős, barát, szomszéd, volt osztálytárs, kolléga, főnök mit mondanak? Háziállataitok hogyan bírják?

#talajmenti fagy #téliesedő időjárás
nov. 17. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

befűtök és beöltözök, de maga a hideg valamiért még így is padlóra küld. nem tudom megszokni, fagypont közeli levegő már csípi az orrom, csak annyit vagyok kint, amennyit nagyon muszáj.

amúgy alapvetően szeretem a novembert, szép a természet, a korai sötétedést sem bánom, amolyan pihenés a pörgős világos hónapok után.

nov. 17. 20:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
és én is így vagyok, hogy az eszemmel tudom hogy ez még egyáltalán nem komoly hideg, de mégis, valamiért nagyon hidegnek tűnik. még csak azt sem mondanám, hogy elszoktam tőle, hisz bár novemberi mércével hidegek voltak az elmúlt hetek, téli mércével nem azok, az elmúlt enyhe teleken is ilyesmi idővel teltek. fene se érti.
nov. 17. 20:16
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

Egyáltalán nincs hideg, normális november van.

Majd ha mínusz 15 lesz. De akkor is fel lehet öltözni: meleg kabát, pulóver, sapka, sál, kesztyű (!!!) dupla nadrág, meleg zokni a csizmába.

nov. 17. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
-24-25 fokig simán elviselem, ez alatt már kicsit fázok.
nov. 17. 21:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ez a mostani időjárás. Szeretem a hideget, úgyhogy jól bírom.
nov. 17. 21:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egyáltalán nincs hideg, normális november van."

azért tegyük hozzá, rendkívüli hőmérséklet valóban nem volt, de azért eddig elég hideg volt ez a hónap, november első fele még nem szokott ennyire tartósan fagyos lenni.

nov. 18. 11:39
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

Se fagy, se csontig ható hideg nincs.

2 fokban ne csokizzuk már össze magunkat.

Egyébként nem csinálok semmi extrát. Kellemes hőmérsékletre fűtöm a lakást, autót, időjárásnak megfelelően öltözködöm

nov. 18. 11:47
 18/20 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem ez nem igazán hideg, felveszek egy vastagabb zoknit meg egy pulóvert a kabát alá, aztán go. A kesztyűt is nemrég vettem elő, mert fázott a kezem a biciklin. Ha gyalog megyek, általában 100 méter után melegem van. A lakásban meg van fűtés. Az ismerőseim közt van extra fázós, aki paplan méretű kabátban mászkál és van, aki még bőrkabátban tolja sportcipővel.
nov. 18. 12:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, 19.es, az Úr munkáját végezted, épp azt akartam írni, hogy hogy nem érti senki, hogy ez egy szatíra, egy válasz ezekre a tetves r/rohadtmelegvan hangulatú kérdésekre.

Egyébként nekem fizikailag fáj ez az időjárás. Mindegy, mennyire öltözök fel, van egy ilyen folyamatos kellemetlenségérzet a végtagjaimban és a gerincemben, ilyenkor még csak kellemetlenség, mínuszokban már konkrét fájdalom, főleg, ha sokat vagyok kinn. A kezem és a lábam 9 hónapon át hideg. Télen is az, betakarózva is, talán akkor melegszik fel pár percre, ha szaunázok, vagy foró kádfürdőt veszek. Találkoztam 1-2 emberrel, aki még így működik, és nem, nem érti a többség, hogy ez nem simán az, hogy fázol, ez valami más, mert ha felöltözöl, vagy a meleg lakásban vagy, akkor sem múlik el teljesen.

nov. 19. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!