Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Schauer Viktor igazakat...

Schauer Viktor igazakat beszél külföldrről?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam megyek Németországba, de ha végig gondolom igazakat beszél, nekem nem hiányzik, hogy leszúrjon egy migráns.

#külföld #Schauer Viktor
ma 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért, miket mondott?
ma 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kiröl van szó, nem tudom, mit mondott, ami biztos, hogy Németorzágban élek jó ideje, de eddig egyetlen migráns sem szúrt le, sem enegem, sem senkit, akiket ismerek, söt ilyen esetröl is csak nagy ritkán hallottam - nem többször, mint a magyar hírekben, hogy valakit agyoncsapott egy betörö vagy egyéb valaki.
ma 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos hazudik. Nyomja a pedofidernyák propagandát.
ma 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az alak? Nagyon bizalomkelto, mint a legtobb haszontalan tiktoker.

Ja, es miota kulfoldon vagyok, ami egyeseknek meglepo, de nem csak Nemetorszagot es Ausztriat jelenti, egyetlen migrans sem akart leszurni.

ma 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem mondott ilyet, hogy leszúr egy migráns.

Arról beszél, hogy Németország lefelé csúszik a lejtőn. Kb vagy 2 éve követem, nem most találta ki és igaza van.

ma 12:06
 6/7 A kérdező kommentje:
De volt olyan videója is, ahol a fiát megverték
ma 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Rendben, és? Szerinted Magyarországon nem történik ilyen, magyar áldozattal és magyar elkövetőkkel?
ma 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!