Egy magyar ember havi netto 300 000 ft ból hogyan él mit eszik milyen autót tud fentartani ?
Figyelt kérdés
Van háza ezért ne kell bérelnienov. 17. 08:37
1/7 anonim válasza:
Akkor inkább tömegközlekedés mert így is csak olcsóbb élelmiszer jut az asztalra és magadnak kell főzni.De egyébként sertés,szárnyast simán tudsz venni.
Nem írtad de gondolom a 300 ból még rezsit is kell fizetni.
3/7 anonim válasza:
Ekörül keresek. Autóm sose volt, megvenni és fenntartani se tudnám. Enni azért lehet ennyi pénzből rendesen, bár arra nyilván nem telik, hogy hetente többször is rendeljek pizzát vagy akármit. Alapvetően kijövök egy hónapra a fizumból egész addig, amíg nincs valami váratlan kiadás. Tehát például most nem tudnék hirtelen új télikabátot venni, nagyobb értékű dolgokról nem is beszélve. Az viszont belefér, hogy vegyek egy-egy könyvet, elmenjek moziba vagy fodrászhoz.
4/7 anonim válasza:
Én ennyiből élek.
Házam van, de a hitelét fizetném kell, havi 110+rezsi. Kb.150 kimegy.
Rejtett éhező vagyok, zacskós levesek,dobozos rizs, krumpli, stb.
Jogsim van, autóm sosem volt és a következő 1-2 évben nem is lesz.
5/7 anonim válasza:
Nekem rezsire, kajára, mindennapi kiadásokra futja, de semmi több. Autó, nyaralás meg ilyesmi felejtős.
6/7 anonim válasza:
Ennél k.b. 50-ezerrel kevesebbet kapok, v.m. bérletet ősztől kapok rövid kintlévőségi feladat miatt, a kötelező kiadásaim egészséges étkezéssel együtt jelenleg megállnak 100-ezernél, nem kell fűtenem, nincs légkondim, évente többször üdülök belföldön, a héten kétszer voltam cukrászdában.
7/7 anonim válasza:
6+
Nem is igénylek autót egyáltalán a mai őrült világban. Egy időben akartam volna, most már semmiképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!