Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy másoknak...

Miért van az, hogy másoknak olyan szép életük van, míg nekem meg nincs?

Figyelt kérdés

Én hiába szeretnék bekerülni egy jobb munkahelyre, akár csak egy ped. asszisztensi munkahelyre, hogy tudjak mellette tanulni tanárnak, nem vesznek fel. Míg másoknak meg minden csak úgy az ölükbe hullik, nekem mindenért meg kell szenvednem.

Sokszor van sírhatnékom, és élni se akarok már. Már túl sokat vártam arra, hogy jobb életem legyen, de még sincs. Se gyerekem, se férjem nincs.

nov. 15. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Mert másokról csak a jót látod, a cukormázat. A hazugságot.

Bár az tényleg gáz, hogy a mai helyzetben, amikor áttúrnak a felvételin meg mindenen, mert annyira kutyát se érdekli már, így se tudsz bekerülni egy BTK szakra 😬

nov. 15. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
1: nem az egyetemre nem vették fel, hanem a melóhelyre
nov. 16. 01:59
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Ez tévedés. Nem hullik ölébe másnak sem. Lazának kell tűnni és kerülni a panaszkodást. Akkor más azt gondolja hogy milyen szép az életed... Persze k.urvára nem az, de legalább nem te vagy a szerencsétlen akit sajnálnak.
nov. 16. 06:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg azért némi protekció is kell.

Bizonyos munkakörökbe nem nagyon lehet bekerülni, kihalásos alapon vannak, amint nyugdíjba megy valaki, már van is utód.

Ilyen munka, ahol alig kell dolgozni, jó fizetésért.

Jó példa, erre a pedasszisztens.

nov. 16. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Részben mert ez legtöbbször azért nincs így. Csak ahogy írták, mások nem fogják az orrodra kötni, hogy mi az, ami náluk nem működik.

Másrészt meg sajnos az élet igazságtalan.

nov. 16. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Valóban vannak olyanok, akik jókor voltak jó helyen, illetve olyanok is, akik protekció lévén kerültek be bizonyos helyekre, kaptak meg bizonyos lehetőségeket, azonban nagyon sokan nincsenek ilyen kiváltságos helyzetben.

Sajnos nagyon könnyű, egyben igencsak ártó dolog, másokhoz hasonlítgatni magunkat, mert csak a saját mentális egészségünk tesszük vele tönkre. Ezt nekem is későn sikerült belátnom.

Valamint; sosem lesz senki éltelére teljes rálátásunk, csakis a sajátunkéra, így meg nem lehet érdemben hasonlítgatni semmit sem. A legtöbb ember életéből csupán csak kiragadott pillanatokat látunk, amik nem jó alapok a hasonlítgatásra.

Hasonló helyzetben vagyok most én is (olyan tekintetben, hogy látom, mindenki jut egyről a kettőre, míg nekem nem sikerül, hiába dolgozom meg érte), de hiszem, hogy idővel nekünk is eljön az a pont, amikor túllendülünk ezeken a jelen negatív dolgokon. Addig is kitartást kívánok!

nov. 16. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó munkahelyre protekció kell.

Kiírják sok helyen....

- legalább 3-4-5 év tapasztalat

- pontos végzettség

- magabiztos szó és írásbeli angol nyelvtudás....

Erre már 2 hete megvan melyik dolgozónak az ismerősét fogják felvenni...aki angolul nem beszél és tapasztalat Nulla.

Nagyobb multi cégeknél ahol 100 vagy több fő dolgozik ott több az esély. Kisebb 20-50 fős cégeknél kevés az esély hót idegenként.

ÉN ezt tapasztalom.

az álláshirdetést pedig muszáj meghirdetni....

nov. 17. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!