Miért érdemeltem ezt az élettől? 30/F
Figyelt kérdés
Gyereknek is példamutató voltam, jól tanultam, jo gyerek voltam, nem kábítószereztem kamaszon, illetve nem jártam semmi fajta rossz társaságokba. Itt vagyok 30 évesen, és nincsen semmi megtakarításom, nincsenek emberi kapcsolataim, a szüleim semmiben sem segítettek,sőt állandóan nekem kell rajtuk segíteni. Alig marad mindig pénzem, ha kifizetek mindent😔nov. 15. 15:36
11/11 anonim válasza:
Hogyne. Valahogy mindig tiltva vannak azok a profilok, amikben a kérdező szabadkozik, hogy nem ő írta ki ugyanazokat a kérdéseket. Kivárjuk, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!