Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Soma névről?

Mi a véleményetek a Soma névről?

Figyelt kérdés
Tetszik?
nov. 8. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik. Becenévként hallottam fiúnál és lánynál is. Később tudtam meg, hogy anyakönyvezhető fiú név.
nov. 8. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik.
nov. 8. 23:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Érdekes, de elfogadom.
nov. 9. 06:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Szokatlan, hiába hallottam már többször, mégsem tudom eldönteni, hogy pozitív vagy negatív értelemben.
nov. 9. 10:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon nem tetszik. Kisfiúnak még elmegy, de nekem egy felnőtt férfit ne hívjanak már Somának. Mármint tudom, hogy nyilván nem én döntön el, meg mivel rengeteg Soma nevű kisfiú van mostanság, ezért lesznek Soma nevű férfiak is. De annyira komolytalan név az én fülemnek. Mondjuk mindegy, mert a kislányok nagyrésze is beceneveket kap manapság rendes névnek. Úgyhogy a Pannákat meg a Liliket majd biztos nem fogja zavarni egy Soma nevű férfi.
nov. 9. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:
P kategóriás
nov. 9. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Ronda név
nov. 9. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!