A fogorvosom köszönésnél rám kacsintott, ez azt jelenti akar tőlem valamit?
Pontosan ezért járok doktornőhöz, eddigi tapasztalataim alapján a férfi fogdokik mind szoknyavadászok és hát én férjnél vagyok :D
Kérdező, ha csak nem kapott stroke-ot vagy ment valami a szemébe, akkor nyilván neked szólt a kacsintás. Kérdés, hogy miért nem lép, lehet ott van mindig valaki (pl asszisztens)?
Mivel nem ignoráltad egyből, gondolom bejön neked, én azt mondom ez alapján jók az esélyeid, szerintem írj rá vagy kövesd be és meglátod kap majd az alkalmon :)
33 vagyok, ő meg kb 25, ráadásul láthatja hogy rajta a gyűrű az ujjamon, ezért volt furi. Képeit szoktam nézegetni, de nem jelöltem be, szóval nem hiszem hogy úgy érezné kezdeményeztem valamit, bár tény hogy szimpatikus.
Ráírni tuti nem fogok.
Ez esetben viszont azt tudom neked tanácsolni, hogy - ha a férjed nem egy utolsó ganéj és/vagy nem tervezel amúgy is válást - akkor válts orvost.
Ha visszajársz hozzá és neked is tetszik, akkor kezdeményezni fog amint lesz rá alkalma, te meg ha nem akarnád ugye nem járnál hozná meg nem követted volna be. És az a baj 1 max 2 alkalom lesz, aztán eléggé taccsra fogja vágni az önbecsülésed, a párod meg ha kiderül valszeg elhagy.
Nyilván mindenki azt csinál amit akar, de én ahogy fönt is írtam, nem véletlenül nem járok ilyenekhez :))
Gondolkoztam már ezen, nyilván nem akarok válni meg szeretem a férjem.
Nem feküdnék le vele, max addig mennék el ha meghívna kávéra vagy ha írna visszaírnék, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!