Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fogorvosom köszönésnél rám...

A fogorvosom köszönésnél rám kacsintott, ez azt jelenti akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Kizárólag szakmai dolgokról beszélünk mikor ott vagyok (pl mikor kell jönnöm, mit fog csinálni, van e fájdalom, stb). Kedves mindig, de ennyi. Viszont furcsa nekem, hogy rámkacsintott. Ő férfi, én nő vagyok.

nov. 8. 14:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze meg akar fektetni,ha ő férfi te meg csinos nő 😁.
nov. 8. 14:46
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Ingyen tömèsèrt , ingyen tömès
nov. 8. 14:47
 3/15 Karina89 válasza:
49%

Pontosan ezért járok doktornőhöz, eddigi tapasztalataim alapján a férfi fogdokik mind szoknyavadászok és hát én férjnél vagyok :D

Kérdező, ha csak nem kapott stroke-ot vagy ment valami a szemébe, akkor nyilván neked szólt a kacsintás. Kérdés, hogy miért nem lép, lehet ott van mindig valaki (pl asszisztens)?

Mivel nem ignoráltad egyből, gondolom bejön neked, én azt mondom ez alapján jók az esélyeid, szerintem írj rá vagy kövesd be és meglátod kap majd az alkalmon :)

nov. 8. 14:48
 4/15 A kérdező kommentje:

33 vagyok, ő meg kb 25, ráadásul láthatja hogy rajta a gyűrű az ujjamon, ezért volt furi. Képeit szoktam nézegetni, de nem jelöltem be, szóval nem hiszem hogy úgy érezné kezdeményeztem valamit, bár tény hogy szimpatikus.

Ráírni tuti nem fogok.

nov. 8. 14:52
 5/15 Karina89 válasza:
100%

Ez esetben viszont azt tudom neked tanácsolni, hogy - ha a férjed nem egy utolsó ganéj és/vagy nem tervezel amúgy is válást - akkor válts orvost.

Ha visszajársz hozzá és neked is tetszik, akkor kezdeményezni fog amint lesz rá alkalma, te meg ha nem akarnád ugye nem járnál hozná meg nem követted volna be. És az a baj 1 max 2 alkalom lesz, aztán eléggé taccsra fogja vágni az önbecsülésed, a párod meg ha kiderül valszeg elhagy.

Nyilván mindenki azt csinál amit akar, de én ahogy fönt is írtam, nem véletlenül nem járok ilyenekhez :))

nov. 8. 14:59
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
De a lábad szétraknád neki?😉
nov. 8. 14:59
 7/15 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam már ezen, nyilván nem akarok válni meg szeretem a férjem.

Nem feküdnék le vele, max addig mennék el ha meghívna kávéra vagy ha írna visszaírnék, de ennyi.

nov. 8. 15:01
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
Ja,az első héten...
nov. 8. 15:11
 9/15 Karina89 válasza:
83%
Te dolgod, de ha elkezd komolyodni, írtok vagy kávéztok majd fogsz akarni. Mi itt szóltunk előre.
nov. 8. 15:14
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Nehogy azt hidd, hogy körülötted forog a világ. Szerinted hányadik nő voltál aznap, akit kezelt? Kb a nevedre nem emlékszik már estére. Szerintem kb bárkire rákacsintott volna, ha olyan típus. Nem kell rögtön a válást tervezgetned.
nov. 8. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!