Alacsony önértékeléssel és szorongással lehetséges saját vállalkozásba kezdeni? Hogyan?
Alacsony önértékelésből.minden amit csinálsz kudarcra van eleve itépve hamvában holt.
Ha nem hiszel magadban meg abban amit csinálsz, szorongsz aggódsz abbol csam önigazolások lesznek hogy na megint bebizonyithattad hogy nem vagy jó semmire.
Ó, szóval csak azért írtad ki a kérdésed, hogy találj legalább egy embert, aki ugyanúgy gondolkodik és ugyanazon a véleményen van, mint te.
🤣👎🤦🤷👏
Szorongó embernek szerintem igazán semmi se jó.
Alkalmazottként sem, mert ott meg meg kell felelni, csoportban dolgozni.
Ha meg egyéni vállalkozó önállónak kell lenni.
A home office ugyanígy.
Szörnyű kimondani, de a szorongó embernek valami nagyon elvonult munka jó, pl ha író és meg tud élni belőle.
Vagy, ha háztartásbeli és eltartja valaki.
8 #
Igen, az a helyzet hogy valahogy tényleg ilyen szar a helyzet.
Terápia előtt életképtelennek hittem magam. Pár év terápia után meg tudok sok mindent, viszont magamat újból abba a helyzetbe rakom, hogy kimaradok csomó mindenből, mert nem nekem való. És marad a nyomorult nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!