Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Alacsony önértékeléssel és...

Alacsony önértékeléssel és szorongással lehetséges saját vállalkozásba kezdeni? Hogyan?

Figyelt kérdés

nov. 7. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Sehogy. Inkább először menj el szakemberhez, akinek segítségével rendbe teszed magad. Utána indíthatod a vállalkozásodat, de addig ne.
nov. 7. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Alacsony önértékelésből.minden amit csinálsz kudarcra van eleve itépve hamvában holt.

Ha nem hiszel magadban meg abban amit csinálsz, szorongsz aggódsz abbol csam önigazolások lesznek hogy na megint bebizonyithattad hogy nem vagy jó semmire.

nov. 7. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
*csak
nov. 7. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Igen persze mivel tisztában vagy vele..Gondolom küzdesz a problémával..Nekem is van vállalkozásom és jól megy..Csináld ez a lényeg ..
nov. 7. 19:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 4 #
nov. 7. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

Ó, szóval csak azért írtad ki a kérdésed, hogy találj legalább egy embert, aki ugyanúgy gondolkodik és ugyanazon a véleményen van, mint te.

🤣👎🤦🤷👏

nov. 7. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Aki érti a problémáját igen gondolom ez volt a célja..Mi evvel a gond? Ezek olyan problémák amit kevesen értenek nem könnyű informálódni sem..
nov. 7. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Szorongó embernek szerintem igazán semmi se jó.

Alkalmazottként sem, mert ott meg meg kell felelni, csoportban dolgozni.

Ha meg egyéni vállalkozó önállónak kell lenni.

A home office ugyanígy.

Szörnyű kimondani, de a szorongó embernek valami nagyon elvonult munka jó, pl ha író és meg tud élni belőle.

Vagy, ha háztartásbeli és eltartja valaki.

nov. 8. 04:40
 9/9 A kérdező kommentje:

8 #

Igen, az a helyzet hogy valahogy tényleg ilyen szar a helyzet.

Terápia előtt életképtelennek hittem magam. Pár év terápia után meg tudok sok mindent, viszont magamat újból abba a helyzetbe rakom, hogy kimaradok csomó mindenből, mert nem nekem való. És marad a nyomorult nem sok.

nov. 8. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!