Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet beállítani azt...

Hogyan lehet beállítani azt ha valaki kóddal belép a facebookomba ne lássa az üzeneteimet? Van rá valami módszer?

Figyelt kérdés

nov. 5. 05:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%

Csinálj másik profilt, ahol az egyetlen egy titkoddal tartod a kapcsolatot.

A jelenlegi profilból pedig töröld a nyomokat.

nov. 5. 09:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Remek, egyik fél sem bízik a másikban és egyik sem őszinte a másikkal. Milyen csodás kapcsolat.
nov. 5. 09:08
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom az alaphelyzetet, és lehet tényleg a srác a f@sz kontroll mániás, de azért én látok egy olyan forgatókönyvet is ahol nem, volt egy párom mondta hogy a munkahelyén jóban lett egy sráccal de csak barátok, már ez fura volt aztán egyre inkább az lett a gépen bejelentkezve maradt a FB-on utáltam magam de megnéztem láss csodát nem csak barátok voltak így kb kitudja mennyi idő helyett 2-3 hét után kibukott a szar. Na most ha a csaj ennyire titkol valamit azért az több mint gyanús lehet jogos a srác gyanúja, nem nézegetjük a mostani párommal egymás telefonját, de tudom, hogy bármikor odaadnánk egymásnak ha a másik kérné. Szóval ha a srác kontroll mániás is félni csak annak van oka aki rejteg valamit
nov. 5. 10:09
 14/19 anonim ***** válasza:
29%
#10 Ahogy a példa mutatja, nem ok nélküli a bizalomvesztés. Nyisd ki a szemed mielőtt hülyeséget puffogtatsz.
nov. 5. 10:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#14 Ha azt gyanítom, hogy megcsal a párom, akkor nem az a megoldás, hogy kontrollálom és nézegetem a facebook fiókját, hanem elhagyom. Ez a barom csak kontrollálni akarja a kérdezőt és ezzel nem őt akarom védeni, mert ezek szerint neki is van rejtegetni valója.
nov. 5. 11:40
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

#15 Nagyon szeretheted a párod ha az első kétségnél szakítasz.

Ő megkérte a párját, hogy mutassa meg, hogy nincs mitől félnie.

Itt nem a pasival van gond, hanem a csajjal..

De te is biztos nő vagy ha azt véded aki tényleg szétcseszi a kapcsolatot.

nov. 5. 11:44
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Beteg vagy!? Nem.normális amit csonál veled a „pasid”. Ellenőriz?? Milyen kapcsolat az, amiben ZÉRÓ bizalom van? MILYEN!!??
nov. 6. 00:03
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
Csináljál másik jelszót, és mondd meg a párodnak, hogy szerinted nem helyes, ha ő nem bízik meg benned. Szívesen megmutatod, miket osztottál meg, vagy kinek mit írtál, ha te is ott ülsz mellette. Azt az egy üzenetet meg másold át egy Word lapra, és azt mentsd el valahol máshol a gépedben, a fb-on meg töröld ki. De ilyen partner nekem nem kellene.
nov. 6. 12:27
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Aki mellet nem lehet nyugiba félrebaszni? Jajj te szegényke..
nov. 6. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!