Nehany fiu miert hord fulbevalot?
Figyelt kérdés
nov. 4. 05:46
11/27 anonim válasza:
Alapvetően az 1960-as és 1970-es években terjedt el csak az egyik fülben való fülbevaló, mint a lázadás és rendszeren kivüliség szimbóluma, aminek igen, része volt az LGBTQ+ közösség is, de közel sem általános, hogy csak a melegek viselték így. Mára pláne nem igaz. A párom se teszi be mindig mindkettő fülbevalóját.
(#4, #8)
12/27 A kérdező kommentje:
Lehet hogy biszex a fiu, így akar jelezni a többi biszexnek hogy kaphatoak-e egy kis szexre 🤣
nov. 4. 10:31
13/27 anonim válasza:
Ez hülyeség, de hát mindenki magából indul ki...
14/27 A kérdező kommentje:
En lany vagyok 🤭
nov. 4. 10:39
16/27 A kérdező kommentje:
Egyik volt osztálytársam az a fiu nekem tetszett is de igy hogy azt pletykálják rola hogy biszex nem akarok tole semmit pedig helyes fiu
nov. 4. 12:36
18/27 A kérdező kommentje:
Nem talalkoztam mar vele 5 eve
nov. 4. 12:43
19/27 anonim válasza:
És te azóta róla gondolkozol? :D Elég kellemetlen...
20/27 A kérdező kommentje:
Nem, csak neha nezem az instajat meg a tiktokjat
nov. 4. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!