Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az Etikett, abban az...

Mi az Etikett, abban az esetben ha olyan lánnyal találkozók az utcán aki fent van valamelyik piroslámpás oldalon?

Figyelt kérdés
Ha például voltam nála, rá köszönhetek, megkérdezhetem hogy hogy van? Vagy ha csak láttam az oldalon, mert arcképpel hirdet, megkérdezhetem, hogy hogy van, Utalva arra, hogy tudom mi a foglalkozása?
okt. 30. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mivel te vagy valószínűleg a napi 50. vendége, nem vagytok se barátok se kollégák, de még annyira se őszinte a viszonyotok mintha a fodrászodhoz mész, ezért ez szimplán bunkosag.
okt. 30. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, krvara nem. Semmi közöm ilyen nőkhöz, oldalához de már a kérdés is felbsz. Neki az a munkája, leszrja ha lát ismerőst, nem jelentenek neki semmit, a pénzért csinálja. Ezért eljatszani a jopofit, nagyon szánalmas lenne.
okt. 30. 22:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ugyanúgy, ahogy celebkékre sem köszöngetünk, hiába ismerjük fel őket az utcán.
okt. 30. 23:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már volt olyan, hogy jött velem szembe a csaj, akinél nemrég voltam, gondoltam majd bólintok neki, de nem nézett rám. Egy másik meg a boltba jött be, ahol dolgoztam. Oda jött hozzám kérdezni valamit, szerintem meg sem ismert.

Meg olyan is volt, hogy a metrón láttam egy csajt, akiről tudtam, hogy hirdet. Ezt jelnek vettem, és hozzá el is mentem később.

okt. 31. 00:54
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Nem ennyire szigorú. Ráköszönhetsz, megkérdezheted hogy van. A reakcióból láthatod, hogy legközelebb mit kell tenned. Nem vagyok benne biztos, hogy elutasító lesz.
okt. 31. 03:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Meg se ismerne phaszod... 😅
okt. 31. 07:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Micsoda promiszkuitás kultúra vitaindító kérdést sikerült feltennem :) Én a #5-válaszolóval értek egyet. De számítottam rá, hogy az itt jelenleg túlsúlyban lévő vélemények fognak dominálni.
okt. 31. 10:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez a megcsalt elhagyott csalodott emberek jatszotere
okt. 31. 11:15
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 ezt minden olyan kérdéshez oda írhatnád ami a fizetős lányokhoz kapcsolódik
okt. 31. 13:51
 10/11 anonim ***** válasza:
oda is írom:)
okt. 31. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!