Le lehet-e nyomozni hogy kikkel írok facen ?
Figyelt kérdés
Nagyon félek, meg mondták hogy lenyomozzàk.okt. 28. 12:38
11/30 anonim válasza:
Szerintem te fel nem tudnád törni más fiókját. Meg etikai szempontból se dicsérendő dolog.
12/30 A kérdező kommentje:
Okes akkor megnyugodtam. Nem lehet facebook feltörés nélkül megtudni hogy kikkel írok messengeren.
okt. 28. 12:53
13/30 A kérdező kommentje:
Azzal fenyegettek meg messengeren hogy lekérik hogy kikkel írok messengeren
okt. 28. 12:54
14/30 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy mégis milyen szörnyűség lehetne abból, hogyha valaki megtudná, hogy kivel beszélek messengeren.
15/30 anonim válasza:
Csak nem a rendőrség fenyegetett meg?
16/30 A kérdező kommentje:
Nem
okt. 28. 12:57
17/30 A kérdező kommentje:
😭😭😭😭
okt. 28. 12:58
18/30 A kérdező kommentje:
Sztem a messenger beszélgetést nem lehet megtudni
okt. 28. 12:58
19/30 anonim válasza:
Rendőrség hozzá tud férni ha úgy van, de amúgy rajtuk kívül csak az, aki tudja a jelszavad és be tud lépni a te fiókodba.
20/30 A kérdező kommentje:
Okes az jo hír mert nem tudja a jelszavamat. Akkor anélkül hogy tudna a jelszavamat senki nem tud belepni ??
okt. 28. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!