Ha én férfiként sok nővel voltam akkor nehezebb lesz
találnom párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Nem olyan téren hogy megmondom a számot és akkor elítélnek, hanem olyan téren hogy nehezebb lesz megmaradni 1 nő mellett és nem megunni?
okt. 24. 20:52
1/8 anonim válasza:
Igen
okt. 24. 20:52
2/8 anonim válasza:
Igen
okt. 24. 20:59
3/8 anonim válasza:
Én sok pasival voltam és sokat kalandoztam, ettől még ha valakit megszeretek, akkor más nem érdekel. Persze több év után lehet unnám már, de olyan messzire még nem jutottak a kapcsolataim (de nem a szex miatt).
okt. 24. 21:05
4/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy ez az oka hogy nem jutott olyan messzire egy kapcsolat?
okt. 24. 21:12
5/8 anonim válasza:
Egy ismerős ki is mondta konkrétan, hogy szeretne már egy tartós kapcsolatot, házasságot, gyereket, de nem tudja, hogy a hatodik partner miben lenne más a számára, mint a negyedik, vagy ötödik.
okt. 24. 21:33
6/8 anonim válasza:
En egyaltalan nem erzem igy. A nők pàrválasztási stratégiája a szűrés sok kérőből. Ha latjak hogy van egy ferfi akit rengeteg nő talált már alkalmasnak, az biztos hogy nem lehet rossz opció.
En sosem rejtettem véka alá hogy sok partnerem volt (volt hogy 1 hónapban 12...), es sosem okozott gondot. A feleségemnek én vagyok az első, néha ugrat ezzel, de ennyi. Tudja hogy sosem fogom megcsalni, mert nem keresem már ezt az életben.
okt. 25. 02:28
7/8 anonim válasza:
... ugyanakkor nőben ez nagyon taszitó. Volt egy lany akivel par honapot probalkoztunk elmelyiteni, neki volt egy sokeves kapcsolata kistini kora ota, szetmentek, aztan fuvel faval lefekudt. Egyszer azt mondta hogy volt egy csavo akivel azt se tudja mar miert, es undi szoros es izzadt volt, csak hianya volt mar. Utana mindig ez jutott rola eszembe, soha nem is tudtam beleszeretni. Sajnos nokent ez nagyon konnyu, es olcso dolog, ezert semmi pozitivat nem tudok kepzett tarsitani mellé.
okt. 25. 02:33
8/8 anonim válasza:
Ez csak rajtad múlik. Ha érzelmi és értelmi szinten még most is ott vagy, hogy szállsz virágról virágra, mert neked késztetésed van rá és nem tudod a gatyádba tartani a farkad, akkor nehéz lesz.
De ha lenyugdtál, úgy érzed, hogy csömöröd van és fáraszt a folyamatos hódítás és randizás, már inkább lehorgonyoznál egy nő mellett, akkor nem lesz problémád a monogámiával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!