Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem nő a hajam olyan...

Miért nem nő a hajam olyan gyorsan meg mint 2 éve? Pedig még hajvitamint is szedek most.

Figyelt kérdés
2023 márciustol 2023 szeptemberig 10 centit nőtt akkor a hajam. Aztán idén márciusban lett a végébol ugyanannyi vágni mint a hajnövekedés előtt volt. És most szeptemberre nem nőtt annyit mint előtte, ez miért van? nagyon idegesít! Pedig ugyanúgy táplálkozok, sőt már vitamint is szedek, ráadásul nincs is annyi stressz az életemben mint akkor volt. Hogyhogy mikor stresszes időszakom volt és vitamint se szedtem gyorsabban megnőtt a hajam seggig érőre? Most derékig érő és március ota nem látszik növekedés, akkor meg nőtt addigra sokat. Mit csináljak? Mik lehetnek az okok?

okt. 16. 07:10
 1/4 A kérdező kommentje:
hogy gyorsítsam fel a hajnövekedést?
okt. 16. 07:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Öregedés?
okt. 16. 10:00
 3/4 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok nem öregszek
okt. 16. 10:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenki öregszik.

Nekem gyerekkoromban szebb volt a hajam.

okt. 16. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!