Mit lehet akkor tenni mikor hajtottál megtettél mindent, mégse érik be a munkád gyümölcse, vagy az késik?
Mikor az utolsó csepp erőddel is teszel a jövődért, változtatsz hajtasz, minden követ megmozgattál amire képes vagy vagy még túl is szárnyaltad önmagad, az eredménye meg a nagy semmi, vagy akár elbuktad mindened, vagy az utolsó reményed is ezzel szertefoszlott, vagy es rosszabbul állsz mint ahonnan indultál es a romjaidon nézel szét.
Ha a hit és tettek ha beleadsz mindent is, ha hegyeket mozgatsz is, az se ért semmit sem. Csak adtál egy pofont a sz.rnak.
Ebbol hogy lehet felállni?
A leírás alapján önmagad cseszted át. Ha tényleg úgy van ahogy írod, ha tényleg beleadtál mindent, hegyeket mozgattál meg, akkor jobbnak kellene lennie.
Vagy túl nagy célokat tűztél ki, vagy nem adtál bele mindent.
Pénz.
Tartozások albérleti díj meg ezek.
A munkám mellett(amj nem elég megélni se mert kölcsönöket tartozásokat fizetek ki igy a lakbérre stb nem marad), bevállaltam külföldre is pluszmunkát mindig ha küldök nekik vmit utána utalnak, de májusban félbehagytam az egészet. Mert nem bírtam már a dupla munkát se meg beteg js voltam stb.
De augusztusban újult erővel felvettem ujra veluk a kapcsolatot, leadtam mindenféle iratom, és sokkal nehezebb munkákat kaptam de körömszakadtáig dolgoztam rajta önmagam is felülmúlva, es az utolso erom is beleadva kialvatlanul éhezve jártam be ez mellett dolgozni is de kipréseltem magambol mindent amit csak lehet.
És most kéne hogy utaljanak ami pont lefedné a tartozásimat és a lakbért rezsit is tehát csak ezzel tudnék egyenesbe jönni vagy vissza a nullára legalább aztán a munkabérembol valahogy kijönni a tovabbiakban is ha csak májkrémes kenyéren is élve de legalább nem lenne sehova tartozásom.
És nem utalnak. Es letelt a fizetési hataridejük.
( halálpontosak szoktak lenni mindig a kifizetéssel, sőt hamarabb szoktak utalni mindig, mint a max határidő. De most azt is túllépik. 3 évente egyetlen egyszer volt olyan hogy határidőn kívül utaltak 2 nappal.)
Es ha nem fizetek jobbra balra akkor most nekem kb annyi. Az ehezés mégcsak vicc is az egészben a kilakoltatás feljelentgetések meg mar nem vicc.
Beszéltél velük? Felhívtad őket, hogy mi történt, miért nem utaltak időben és mikorra várható? Szerintem első körben beszélj velük!
Egy másik javaslatom az, hogy mindenképpen menj be a Családsegítő Szolgálathoz ott, azon a településen, ahol élsz. Ők mindenféle segítséget tudnak nyújtani.
Ha jelenleg nincs munkád, akkor lehet, hogy jogosult vagy különféle segélyekre, a családsegítőnél megmondják.
Hívom de az ügyfélfogadás náluk most épp szünetel.
Múltkor meg ünnepnapuk volt.
Most majd 13 tól lehet hívni.
Meg lehet azzal se lennék elorebb ha elmondják miert nem fizetnek ki.
Égető a pénz és semmi otletem semmire nincs.
Lehet csak késik(amit nehezen hiszek lehet sokkal nagyobb a gebasz)
Csak itt már a helyzet tarthatatlan pénz nelkul.
Legutobb annyit beszéltem velük még szeptemberben igen megkapták az anyagot 6 hét aztán utalnak. Tehát októberben.
De arrol semmi infot nem kaptam hogy rendben az anyag elfogadták vagy vmi de errol soha nem is infoznak csak fozetnek. Tehát visszajelzés ilyen tekintetben soha nincs de ugy voltam vele hogy oké türelmes vagyok akkor októberig.
A fiz.hataridő az mindig fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!