Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mentálisan tönkretesz az...

Mentálisan tönkretesz az autóm hiánya, vagy vegyek ugyan olyat?

Figyelt kérdés

2 éve pont ezen a héten lesz két éve.. összetörtem a 28 éves kocsim, én csak arra spóroltam, minden jó volt, öröm volt vele menni, de balfax voltam és felborultam vele.

Vettem egy tucat autót, ami teljesen semmilyen, egy nulla, hiába van benne minden extra, utálom. Van egy eladó autó olyan mint volt, de a 20 év emléket nem hozza vissza, és egy normális ember azt mondta nekem, hogy " ne vegyem meg mert az csak számodra azt jelentené, hogy pénzzel semmissé teszed a hibád és sosem tanulsz, emlékek abban az autóban voltak, ebben nem lenne". Viszont én teljesen.. nem múlt el nap , hogy ne gondolnék a balesetre, hogy ne gondoljak arra a kocsira.

Nekem nincsenek barátaim, csak a szüleim, nem tudok kialakítani emberi kapcsolatokat mert naív vagyok és nem szabad, ezért volt anno az Opel is, az volt az életem, de tönkretettem.

okt. 14. 06:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jó volt vezetni, volt miért felkelnem szabadnapomon. Most otthon fekszek délig, majd elmegyek boltba, főzök és eszem, fürdök majd elalszok, ez megy két éve ha nem dolgozok. Most kivételt tettem, elmentem egyet autózni, erre előjött egy két hete megoldottnak hitt problémája, szóval ismét szomorúan tettem le a fejem mert vihetem szerelőhöz a vackom. Opelnek a kormány-fék kombón kívül mindent én csináltam.
okt. 14. 20:38
 12/13 Szolovjov ***** válasza:
Teljesen megértem. Én is így éreztem amikor hagytam eladni testvéremnek a legendát, az Etz 251-est. Ugyanolyat nem tudtam venni, de egy 250-est igen. Megcsináltam úgy, hogy az ország egyik legszebbje lett. Nem ugyanaz, nem olyan ritka mint a 251, de ettől megnyugodott a lelkem.
okt. 14. 20:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Olyan motor volt az első amin ültem. Kék volt es 250-es.
okt. 15. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!