Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már hogy valaki elkezdett...

Volt már hogy valaki elkezdett utalni random?

Figyelt kérdés
Velem kb évente egyszer előfordul h van egy személy aki olyan ellenséges lesz velem. Nem értem miért. Szándékosan nem bántok meg embereket meg akik ismernek mindig azt mondják hogy kedves és jószívű vagyok

okt. 8. 07:03
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Szimpátia, antipátia. Alapérzelmek. Nincs benne semmi extra.
okt. 8. 07:05
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Én csak havonta egyszer kapok.Fizetést.Nálunk utalják,nincs kp.Random még nem utaltak...
okt. 8. 07:09
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

Igen. Egyik napról a másikra a legjobb barátnőm. Előtte 24 órában együtt lógtunk, mindennap találkoztunk, egy suliba is jártunk, együtt jártunk boltba is, és szó szerint SZINTE mindent együtt csináltunk gimiben. Olyan nem volt, hogy mással megyünk bulizni, mással postára, boltba, stb.

Majd én beteg lettem, egy hónapig nem mentem suliba, és egyik napról a másikra többet nem írt. Próbáltam neki írni, probaltam hívni, de nem válaszolt. Miután már mehettem suliba ott is elment mellettem, levegőnek nézett.

Volt kb 30 közös haverunk is, velük házibulikban találkoztunk inkább, de őket is ellenem fordította, pedig mondom, hogy egy hónapig nem is mentem ki kb a házból, olyan beteg voltam, szóval nem tudom mit csináltam, amiért ezt érdemeltem.

Azok a haverok ugyanezt csinálták velem egyébként. Hívtam őket, de rám nyomták a telefont, volt aki felvettek és eljátszotta, hogy rossz számot hívtam(lehetetlen, mert megismertem a hangját, és milliószor beszéltünk telefonon, szóval 100%, hogy nem hívtam rossz számot), stb.

Azóta eltelt közel 10 év, de mai napig nem tudom a választ ezekre a dolgokra.

okt. 8. 07:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó kis kapcsolat lehetett:)
okt. 8. 07:32
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Ezért fontosak az ékezetek... 😂
okt. 8. 07:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen munkahelyen egy masik ember, nem is egy teruleten dolgoztunk es megis mindig beszologatott
okt. 8. 08:26
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Nekem még senki se utalt véletlenül, mindig volt rá oka.
okt. 8. 12:17
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Valaki utalhatna nekem egy kis rongyos 100 millio Ft-ot 🤣
okt. 8. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Random utalás még nem volt, de lehetne róla szó :D

Engem eddig még "csak" párszor utáltak látszólag ok nélkül, de nem sokkal később kiderült amúgy, hogy valaki a hátam mögött ügyködött egyet.

okt. 9. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
48%

Valaki nekem random utalna nem adnám vissza

O ba**ta el, fizesse meg ő a kárt

okt. 9. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!