Ezek a mozdulatok csak szerintem nem nevezhetők táncnak, hanem inkább egy zenére betanult, szövegre rángatózás?(lent)
Többször láttam hasonló videókat, nem tudom, hogy ezt milyen univerzumban lehet táncnak nevezni.
Hát, na mindegy, ők tudják, hogy ez mi, vagy mire jó, és ahogy láttam, ezt oktatják is, Jézus.😆😂
Az biztos, hogy 30-40 éve nem volt ilyen, mert igény sem volt rá.
30-40 éve az emberek imádták a flash mobos (villámcsődület) tartalmakat, a vígjátékokba, meg a pop zene klipekbe folyton beleraktak ilyeneket. Annak a tiktok táncokhoz nagyon hasonló koreográfiái voltak.
Szval régen se volt mindenki komor meg örömtelen.
Most komolyan le kéne töltenem ezt a szutyok alkalmazást ahhoz, hogy kíváncsiságból meg tudjak nézni egy videót? 😓
Amúgy gondolom, itt sem a tánc a lényeg, hanem a lányok kinézete, szexisége.
Hát kérdező, te sem jártál dizsibe 30-40 éve, az tuti. Én elég gyakran, abban az időben. Ha ezt rángatózásnak látod, akkor az a lötyögés mi volt akkoriban? Ha neked csak a társastánc számít táncnak, akkor elég szemellenzős, begyöpösödött agyú, savanyú emberke lehetsz.
Mellesleg imádom a társastáncokat, imádtam dizsibe járni tizen-huszonévesen, sőr magánszorgalmonból, a film alapján megpróbáltam megtanulni breakelni. Tényleg: arról mi a véleményed? A '80-as évek közepe/végén volt nagy sláger a Breakin' című film.
Esélyesnek tartom, hogy irigy vagy a lányokra, mert nincs ritmusérzéked, nem tudsz táncolni, egy koreót összedobni meg aztán pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!