Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi oka lehet annak, ha egy...

Mi oka lehet annak, ha egy férfi ennyire megváltoztatja az életét?

Figyelt kérdés

Ha 40 éves koráig úgy él, hogy nem köteleződik el még azzal a nővel sem, aki gyereket szül neki. Ha van kapcsolata, az a négy fal között zajlik, nem viszi a nőket sehova. A barátok a fontosak, hét végén az ivás. Nem hajkurássza a nőket, ha épp nincs senkije, jól elvan nélkülük, pedig külsőre egy irtó jó pasi. Otthon max füvet nyír, amúgy minden jó neki úgy, ahogy van. Aztán megismer egy elvált, gyerekes nőt. Onnantól a barátok nem léteznek, nem iszik sosem, elveszi a nőt feleségül és minta férj lesz, a nő gyerekének minta apja. A saját vér szerinti gyerekével nem nagyon tartja a kapcsolatot, de az új családját imádja. Az otthonukat folyton építi-szépíti-fejleszti, szinte megszállottan. Mindig mennek kirándulni.

Miért változhatott meg így szinte egyik napról a másikra?

szept. 22. 00:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom olyan az a nő, akiért megéri változni.
szept. 22. 00:13
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Ezt a férjedtől kellene megkérdezni. Habár ha ennyire nem működik a kapcsolat, hogy beszélni sem mertek egymással, akkor gyanítom meg van az egyik ok. Azt javaslom, hogy váljatok el, ameddig még békésen megtehetitek. Ezt a kapcsolatot már nem lehet helyrehozni.
szept. 22. 00:37
 3/11 A kérdező kommentje:
2, nem a férjemről van szó és nem tanácsot kértem, csak elméletben érdekel.
szept. 22. 00:54
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Elméletben is ugyanezt tudom elmondani.
szept. 22. 01:24
 5/11 A kérdező kommentje:

4#, csak hát nem tudod, miről beszélsz.

Pl : "Ezt a kapcsolatot már nem lehet helyrehozni" Mégis milyen kapcsolatot? " Váljatok el" Kitől? Hol olvastad, hogy a páromról kérdezem ezt, vagy hogy én melyik vagyok a történetben, ha vagyok egyáltalán szereplője?

Ha nem tudsz szöveget értelmezni, ne válaszolj, mert elviszed az egészet a zavarosba.

szept. 22. 01:35
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Azt írtad, hogy elméletben érdekel. Akkor tehát szabadon odaképzelhetjük, hogy a feleség kérdezi, akinek a férjével van problémája.
szept. 22. 02:01
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

Kapuzárási pánik...?

Összef0sta magát hogy középkorára a személyes élete üres, és eddig hibát hibára halmozott, ezért tiszta lappal akar indulni egy új családdal.

De passz, nem vagyok sem a pszichológusa, sem a gyóntatópapja.

szept. 22. 03:33
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
Változatosság gyönyörködtet.
szept. 22. 04:26
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Talán valamivel zsarolja a nő.
szept. 22. 06:48
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
Megtalálta a valódi párját, valódi otthont, családot. Te sem minden pároddal érezted ezt, gondolom. Az ember nem mindenkivel egyformán boldog. Ha egyet talál, akivel minden tökéletes, akkor ragaszkodik hozzá. Biztosan ez az új nő szellemi-testi-lelki partner. Jókat beszélgetnek, megkap tőle mindent testileg is, az a nő férfiként néz rá, nem basztatja, stb.
szept. 22. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!