Van olyan szerinted, hogy egy lány senkinek ne tetsszen?
Én is pont erről beszélek de folyamatosan lepontoznak, nyolvan nagyon sok palinak kell még a legrondább nő is csak azok a palin undorítóak és ezeknek a nőknek sem kell
Így olyan nincs hogy egy nő senkinek nem kell csak olyan van hogy senkinek nem kell aki neki kellene
Nincs ilyen.
Amilyen lényeket látok pasikkal mászkálni.Ki van zarva,hogy ne tetszél valakinek.
Szerintem nincs ilyen. + Egy csomószor az imponáló személyiség szebbé tudja tenni az embert. Mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más tetszik. Szerintem túlzás kijelenteni, hogy senkinek nem tetszel, valószínűleg csak nem találkoztál még olyan fiúval, nem vagy túl sok srác közelében, stb. De azt merész lenne kijelenteni, hogy soha senkinek nem tetszel és nem is fogsz.
Nekem is vannak rossz pillanataim, amikor így érzem. De ilyenkor arra gondolok, hogy egy csomóan találnak párt... sziámi ikrektől elkezdve kerekesszékesek, vakok, stb. A külső sokat számíthat a párválasztásban, de azért nem MINDEN. Akit meg csak a külső érdekel, az valószínűleg olyan ember, akivel nem érdemes bármilyen kapcsolatba bonyolódni
Van. Én.
De örúlök neki, nem is akarok tetszeni senkinek 🤷♀️
Hogy tudják sajnáltatni magukat itt egyes nők
Nyilván lenne akinek kellene csak túl válogatós aztán sír hogy ő senkinek nem kell 😂
Nem mint ha más tehetne a kóros elhízásáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!