Mit tudnék csinálni hogy rávegyem a szüleimet hogy
engedjenek ki?
Figyelt kérdés
Pár hónapon belül 18 éves vagyok és pénteken vagy a hétvégén egyszer vagyok kiengedve este nyolcig. Az osztálytársaim sorra hivnak meg bulikra meg szülinapi talalkozókra és soha nem tudok elmenni. Úgy érzem hogy a szociális életemre teszik csak tönkre ezzel. Soha nem voltam az a problémás vagy akibe ne lehetne megbízni. (fiú vagyok).
Úgy nehéz, ha annyit nem írsz le, mivel indokolják ezt. Nem úgy tűnik, mintha eléggé érett lennél ahhoz, hogy az érdekeidet képviselni tudd.
szept. 13. 21:53
2/9 anonim válasza:
Miért, mi vagy te, tyúk? Egész nap ólba vagy zárva?
szept. 13. 22:07
3/9 anonim válasza:
Amint 18 leszel oda mész ahova akarsz, akkor amikor akarsz, senkinek semmi beleszólása. Addig az van amit a szüleid mondanak. De egy normális ember amúgyis nappal van kint, éjjel meg alszik. Ha éjjel vagy kint, mikor fogsz aludni? Van egyáltalán járat amivel haza tudsz menni? Meg gondolom részegen nem fognak majd beengedni a házba (én se engedném a gyerekem), de amíg nem vagy 18 ezt nem tehetik meg, ahogy annyi vagy már igen.
szept. 13. 22:20
4/9 A kérdező kommentje:
3 válaszoló egy szóval se mondtam hogy innék alkoholt. Nem szoktam inni
szept. 13. 23:48
5/9 anonim válasza:
@3 Tényleg óriási igény egy 17 éves embertől, hogy elmehessen egy barátha szülinapi bulijába. Ez az "amíg az én kenyeremet eszed, kuss a neved" meg a világ legszánalmasabb szülői hozzáállása, ha egyszer is csak hasonlót gondolnék mondani a fiamnak, felköpnék és aláállnék. Akinek ilyenekből fakad a szülői tekintélye, az konkrétan mindent rosszul csinált.
@kérdező: egyelőre bírd ki, hamar szerezz értékelhető tudást, meg melót, aztán egy jó fizuval a kezedben köpj a lábtörlőre elmentedben. Nem normális, amit a szűleid csinálnak.
szept. 13. 23:50
6/9 A kérdező kommentje:
És nem mondanám hogy a szüleim lenne bármi probléma csak túlságosan féltenek.
szept. 13. 23:54
7/9 anonim válasza:
@6 Ez nem féltés, hanem eszetlen korlátozása egy majdnem felnőtt embernek. Én 17 évesen körbesátraztam az országot, egyedül mentem Londonba, keveredtem kocsmai verekedésbe, aludtam el 200 km-nyit vonaton, stb. Meg kellélni dolgokat, máshogy nem megy. És nem, nem kallódtam el, családapa vagyok három diplomával és egy olyan állással, amiről a legtöbb ember maximum álmodik ebben az országban.
szept. 13. 23:59
8/9 anonim válasza:
#6: akkor mi a gond? A Te hozzáállásoddal van csak probléma, ha velük nincs?
Csak megerősítesz a korábban leírt véleményemben. Még most sem írod le, mivel indokolják ezt, így nem kerülhetünk közelebb az ő álláspontjukhoz, így végül nem tudunk hasznos tanácsot adni.
szept. 14. 07:05
9/9 anonim válasza:
Velem is ilyenek voltak. Barátaim se lettek szocializálodas se ment magányos felnőtt lettem hála nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!