Akinek a kisfia Vince nevet kapta, és úgy alakult a kistesó is fiú, milyen nevet választottak?
Sajnos egyik fiú név se tetszik nekünk igazán. Van egy kisfiúnk ő Vince.
Azért kérdezem, mert hátha akik szintén a Vince nevet választották, hasonló az ízlés, és tudnak valami jó ötletet ajánlani 🤗
Ne haragudj, csak egy megállapítás. A te logikád szerint akkor akinek az egyik gyereke Vince, annak a másik gyerekének is ugyanaz a max pár név kell legyen a neve, mert hogy ugyanaz az ízlésük. Viszont én egy családot sem ismerek, ahol ugyanazok a nevek vannak adva a gyerekeknek, legfeljebb egy név ugyanaz, de a tesóknak tuti más.
A másik, hogy bár nekem pl lányom nincs, és ismerek családokat, ahol a kislány neve nagyon tetszik, de a tesója nevét sosem adnám a gyerekemnek. Szóval szerintem ezzel a logikával nem fogsz előre jutni.
Nekem nincs Vincem, de ismerek 2 kisfiut is, aki Vince es van kisöccse. Egyik Marci, masik Gergő.
De nem tudom ez mekkora segitseg neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!