Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek a kisfia Vince nevet...

Akinek a kisfia Vince nevet kapta, és úgy alakult a kistesó is fiú, milyen nevet választottak?

Figyelt kérdés

Sajnos egyik fiú név se tetszik nekünk igazán. Van egy kisfiúnk ő Vince.

Azért kérdezem, mert hátha akik szintén a Vince nevet választották, hasonló az ízlés, és tudnak valami jó ötletet ajánlani 🤗

szept. 11. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Vazul
szept. 11. 20:11
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Háát én tulajdonképpen nem értem, mi az összefüggés a két tesó neve között. Van Vince nevű ismerősöm, fiútesója pont nincs, ő azt szereti a nevében, hogy nemigen lehet becézni, Vince és kész. Talán ezen a vonalon kellene gondolkodni. Márk, Örs, Máté, ilyesmi.
szept. 11. 20:15
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj, csak egy megállapítás. A te logikád szerint akkor akinek az egyik gyereke Vince, annak a másik gyerekének is ugyanaz a max pár név kell legyen a neve, mert hogy ugyanaz az ízlésük. Viszont én egy családot sem ismerek, ahol ugyanazok a nevek vannak adva a gyerekeknek, legfeljebb egy név ugyanaz, de a tesóknak tuti más.

A másik, hogy bár nekem pl lányom nincs, és ismerek családokat, ahol a kislány neve nagyon tetszik, de a tesója nevét sosem adnám a gyerekemnek. Szóval szerintem ezzel a logikával nem fogsz előre jutni.

szept. 11. 20:17
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Bence! ;-)
szept. 11. 20:26
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Pince.
szept. 11. 20:34
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Nem "kisfiúnk", hanem kisfiunk helyesen. Ha egyik fiú név se tetszik, akkor válasszatok lánynevet neki.
szept. 11. 20:40
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nincs Vincem, de ismerek 2 kisfiut is, aki Vince es van kisöccse. Egyik Marci, masik Gergő.

De nem tudom ez mekkora segitseg neked :)

szept. 11. 20:57
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
A Vince is elég hülye név, mindegy, mit adsz mellé.
szept. 11. 21:30
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
Benedek, Bence, Vendel, Dominik
szept. 12. 09:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Zoltán.
szept. 13. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!