Sok sok millió ember él a Földön ilyen éghajlati részen,e miatt nagy valószínűséggel más is örül ennek.
szept. 10. 07:00
2/12 anonim válasza:
A lehülést már nagyon vártam, az eső is hiányzott, de én a vénasszonyok nyarára szavazok. Arra kis kellemes napközben max 25 fok, este 16. Jó lenne, ha a nyarak ilyenek lennének. Az igazi őszies idő, az a folyamatos taknyos eső, sötét, na az nem hiányzik.
szept. 10. 07:40
3/12 Fragments of Fantasy válasza:
Azért kabát még nem kell, de nagyon jó érzés végre normális nadrágot és egy pulcsit felvenni. Végre nem izzadni.
szept. 10. 08:06
4/12 anonim válasza:
Nagyon vártam a lehülést. Örülök a mai hűvös napnak.
szept. 10. 08:14
5/12 anonim válasza:
Én meg csak annak örülök, hogy végre a természet kapott egy kis esőt, mert már nagyon ráfért.
Ősz, hát igaz, már szeptember 10.-e van. Nekem a nyár a kedvenc évszakom, de nem fogok csak azért hisztizni, ha már szeptember 10-én nem nyári 30 fok van. Az lenne a normális, ha minden évszak ugyanolyan lenne, mint kb. minimum 20 évvel ezelőtt, de már nincs így, mert klímaváltozás van. Ehhez kell alkalmazkodnunk, hogy most már szinte csak két évszakunk lesz. Az ősz és a tavasz meg szinte alig lesz csak.
szept. 10. 08:22
6/12 anonim válasza:
Felőlem maradhatna egész évben a 20-25 fok körüli hőmérséklet. A telet imádtam régen, de újabban Magyarországon az nincs, csak ez a latyakos esős sz.r. A nyár az brutálus volt, a kéthetes nyaralás alatt élveztem a 40 fokot, aztán utána pusztulat.
Szóval igen. Az ősz a legszebb évszak. :D
szept. 10. 08:46
7/12 anonim válasza:
A hűvös levegőnek örülök, azt szeretem. Bár kabát még nem kell, jól esik kicsit fázni.
De az esőt meg a sötét borongósságot utálom, amiatt máris várom kicsit a májust. :D
szept. 10. 09:17
8/12 anonim válasza:
A tegnapi éles váltásnak nem örültem és az ilyentől frontmigrénem van. A hirtelen mínusz 15 fok nem normális, ahogyan áprilisban sem volt az. Bár az ősz hasonló viharral szokott érkezni. A mai hűvösebb Napsütés már normálisabb.
szept. 10. 09:39
9/12 anonim válasza:
Nem tudom, mi a jó a ködben és az esőben, de hogy nem kell megpusztulni a melegtől, annak én is örülök.
szept. 10. 12:19
10/12 anonim válasza:
Én nyári gyerek vagyok, szeretem a 30-40 fokot, klímám sincs, nem vagyok izzadós, ahhoz már tényleg 38+fok kell nálam, a 30 fokban is hideg a lábam és be kell takaróznom. Nekem ilyenkor már kabát-sapka van és utol is ért tegnap a takonykór, most kb májusig meg leszek fázva, úgyhogy a válaszom nem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!