Mi a véleményetek a koedukált wc-ről?
Olyan kollégiumban lakom most, ahol a szintemen koedukált a wc. Nagyon meglepett ez és hát okoz is számomra nehézségeket. Szorongok és nem tudok nagywc-re menni.
Az lenne a kérdésem nektek mi a véleményetek magáról a koedukált vécékről, és ha valaki volt hasonló helyzetben mit tanacsolna nekem hogy könnyebb legyen?
N22
Ez lenne a normális ahelyett, hogy matekozni kelljen, hány férfi/nő van, nekik hány WC kell.
A problémád meg csak a fejedben létezik, de a következményét a tested érzi.
Helyzetfüggő.
Számomra ez a prűdség dolog nem megfogható, szóval erről nem tudok nyilatkozni. Én szarok fosok fingok, ahol jól esik 🤷♂️
Szóval...
Kisebb helyeken, ahol 1-2 WC van, ott igazándiból azért rossz, mert sok férfi nem fog ülve pössenteni, azaz akarva/akaratlanul össze fog fröcsögni a húgya mindent, így:
Ahol viszont van piszoár, ott azért már nem gáz, ha van egy külön férfi rész, ahol gyorsan beállnak, elvégzik a dolgukat és kész.
Tehát nekem az lenne az ideális, ha lenne egy piszoár rész, mege egy koedukált WC rész, ahova csak azok mennek, akik hajlandóak leülni. És a nő is menjen nyugodtan a piszoáros részbe, ha van neki segédeszköze az állva pisiléshez.
Szóval a te helyzetedben én krrvára vinném az alkoholos törlőkendőt minden alkalommal, mert ott az ülőke össze lesz szarva húgyozva... utána pedig hangos kielégüléssel tolnám ki magamból a fröcsögős fostengert.
Ámen.
Írom ezt férfiként.
Van erről egy vicces sztorim, munkahelyen ilyen volt. Két fülke.
A hölgyek kezdtek el hisztizni rajta hogy legyen szétválasztva férfi-nőire mert le van mindig pisilve az ülőke. Na de valahogy addig ment erről a pletykálkodás hogy kiderült hogy valószínűleg valamelyik vagy több nő kolléga a ludas ebben. Aki nem ül rá az ülőkére, csak fölé gugol, szóval keresztbe hosszába spriccel minden hova mint a szukakutya, mikor jelöl, azért olyan az ülőke.
Nem beszélve arról, mikor arra mentél be hogy tiszta menzesz az ülőke.
Fülkés megoldással simán lehetne szerintem mindenhol, max legyen egy leválasztott piszoáros rész is.
Az ülőkét meg a nők (is) hugyozzák össze csak igazán a világért nem törölném le és/vagy tennék rá wc papírt, inkább föléguggolok pcsáskodással. Undorító a legtöbb női wc, mondom ezt nőként és egykori takarítóként…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!