Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a koedukált...

Mi a véleményetek a koedukált wc-ről?

Figyelt kérdés

Olyan kollégiumban lakom most, ahol a szintemen koedukált a wc. Nagyon meglepett ez és hát okoz is számomra nehézségeket. Szorongok és nem tudok nagywc-re menni.

Az lenne a kérdésem nektek mi a véleményetek magáról a koedukált vécékről, és ha valaki volt hasonló helyzetben mit tanacsolna nekem hogy könnyebb legyen?

N22

#mosdó #Koedukált wc
szept. 8. 08:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%

Ez lenne a normális ahelyett, hogy matekozni kelljen, hány férfi/nő van, nekik hány WC kell.

A problémád meg csak a fejedben létezik, de a következményét a tested érzi.

szept. 8. 08:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem laza. Tiszta vicces ha megyek ki es jon be egy pasi. Mintha otthon lennék es a bátyám jonne be.
szept. 8. 09:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem találkoztam még ilyennel, de különösebben nem zavarna.
szept. 8. 09:11
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

Helyzetfüggő.

Számomra ez a prűdség dolog nem megfogható, szóval erről nem tudok nyilatkozni. Én szarok fosok fingok, ahol jól esik 🤷‍♂️

Szóval...

Kisebb helyeken, ahol 1-2 WC van, ott igazándiból azért rossz, mert sok férfi nem fog ülve pössenteni, azaz akarva/akaratlanul össze fog fröcsögni a húgya mindent, így:

[link]

Ahol viszont van piszoár, ott azért már nem gáz, ha van egy külön férfi rész, ahol gyorsan beállnak, elvégzik a dolgukat és kész.

Tehát nekem az lenne az ideális, ha lenne egy piszoár rész, mege egy koedukált WC rész, ahova csak azok mennek, akik hajlandóak leülni. És a nő is menjen nyugodtan a piszoáros részbe, ha van neki segédeszköze az állva pisiléshez.

Szóval a te helyzetedben én krrvára vinném az alkoholos törlőkendőt minden alkalommal, mert ott az ülőke össze lesz szarva húgyozva... utána pedig hangos kielégüléssel tolnám ki magamból a fröcsögős fostengert.

Ámen.

Írom ezt férfiként.

szept. 8. 09:22
 5/12 anonim ***** válasza:
#4: Te férfiként lehajtott ülőkébe pisilsz? Vagy hogyan húgyozod le?
szept. 8. 09:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Van erről egy vicces sztorim, munkahelyen ilyen volt. Két fülke.

A hölgyek kezdtek el hisztizni rajta hogy legyen szétválasztva férfi-nőire mert le van mindig pisilve az ülőke. Na de valahogy addig ment erről a pletykálkodás hogy kiderült hogy valószínűleg valamelyik vagy több nő kolléga a ludas ebben. Aki nem ül rá az ülőkére, csak fölé gugol, szóval keresztbe hosszába spriccel minden hova mint a szukakutya, mikor jelöl, azért olyan az ülőke.

Nem beszélve arról, mikor arra mentél be hogy tiszta menzesz az ülőke.

szept. 8. 09:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem az vált be, hogy mindíg fertőtlenítem a WC üllőkét.
szept. 8. 10:28
 8/12 Metionin ***** válasza:
Szerintem semmi gáz vele, meg lehet szokni. A fülkés eleve lehetne mindenhol koedukált, úgysem látni be.
szept. 8. 11:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Fülkés megoldással simán lehetne szerintem mindenhol, max legyen egy leválasztott piszoáros rész is.

Az ülőkét meg a nők (is) hugyozzák össze csak igazán a világért nem törölném le és/vagy tennék rá wc papírt, inkább föléguggolok pcsáskodással. Undorító a legtöbb női wc, mondom ezt nőként és egykori takarítóként…

szept. 8. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Otthon nálunk ilyen. Eddig nem volt vele gond.
szept. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!