Rámírt egy 35 fölötti pasas, hogy milyen ruhákat
hordok, milyen az alakom, küldök-e képet magamról. (Egy
kérdésemre válaszolt, aztán írta ezeket. A
kérdésemből tudhatja, hogy húsz év alatt vagyok.)
Miért vannak ilyen emberek itt?
Mert lúzerek a csajozáshoz. Mondom ezt 35 éves pasiként.
szept. 1. 22:24
Mert ezen az oldalom zömével nem normális emberek vannak.
szept. 1. 22:25
Nincs következménye az ilyen viselkedésnek az oldalon, így szabadon megtehetik. Ezzel még egy kulturált egyedet is fogtál ki, mert vannak akik egyből azzal kezdenek, hogy mi a véleményed az ilyen-olyan szexuális aktusokról vagy a mellékelt péniszfotóról. Ha ki is tiltják az ilyeneket, akkor visszaregisztrálnak és tovább folytatják gond nélkül.
Amíg az üzemeltetőt nem zavarja a jelenség, nem is fog változás történni (pl. egy kapcsoló a beállítások menüben, hogy nem kívánsz senkitől privát üzenetet fogadni). Helyette elvárják, hogy eltűrd a zaklatókat, mert lefejlesztették neked a tiltás gombot, amihez meg kell nyitnod az üzenetet és esetleg látni milyen mocskot küldtek neked. De ha le is tiltod a küldőt, akkor majd a második, harmadik, tizedik profiljából is el fogja küldeni, ha rád akar szállni. Te meg használd csak a tiltás gombot, mert ez a 'megoldás', hogy ki unja meg hamarabb.
szept. 1. 22:26
35 miért ne írhatna tizenévesre? Nyugatabbra 50-60 éves férfiaknak vannak tizenéves barátnőik. Vagy a Scooter frontembere kb. most 60, de most vett el egy 20 éves csajt.
szept. 1. 22:41
Persze van okos és jól kinéző 40-es, vagy buta és dagadt, nem is lehet általánosítani. Vagy Pharrell Williams, mindenki kb. 23-nak mondaná, de 60 körül van.
szept. 1. 22:43
6/21 A kérdező kommentje:
Már bocsánat #4 de én nem szeretnék 20 évvel idősebb idegen pasikkal beszélgetni úgy, hogy kitudja mit akarnak. Egyébként már volt más eset is. Egyszer egy srác elkezdte, hogy ma fogja elveszíteni a szüzességét (ezt egy hajvasalással kapcsolatos kérdésemre írta), tudok-e tanácsot adni. Ez a pasi lesz a 3., akit letiltottam
Én a kérdést sem hiszem el a kérdezőtől. Itt mindenki összevissza fantáziál és sok sok elméleti kérdés van nap mint nap az oldalon. Sztem ez is csak egy provokatív kérdés, amiben lehet szidni a másikat, különböző dolgokért.
szept. 1. 22:48
szept. 1. 22:52
9/21 A kérdező kommentje:
#7 Képzeld el, hogy igaz. De őszintén nem tudom, hogy miért ne lenne az. Láttam, hogy másnál is előfordult. Ha pedig nem tetszik amit kiírtam, nem kell vele foglalkozni. Engem csak szimplán az érdekelt, hogy ez mennyire gyakori itt és miért vannak ilyenek.
10/21 A kérdező kommentje:
#8 Sajnos válaszoltam neki, kicsit bunkó hangnemben, hogy semmit se tudok róla, miért akar tőlem képet. De le fogom tiltani, köszi
Kapcsolódó kérdések: