Egy 2 honapos elado kepzes konnyebb mint egy 12 honapos kereskedelmi ertekesito?
Figyelt kérdés
Tavaly arra jartam, 1 eves kereskedelmi ertekesito de nagyon nehez volt 1 evbe volt belesuritve 4 ev. Ha parszor nem mentem mar nem tudtam semmit. Vegul el sem mentem a vizsgara.
Most lattam hogy indul 2 honapos elelmiszer elado, vajon ez is ugyanolyan nehez lenne?
Az egesz tanfolyam 16-18 oktatas lenne. Nem tudom menjek e. Felek. De kellene valami szakma.
szept. 1. 14:42
1/2 anonim válasza:
2 hónapos tanfolyam, heti 2x.
Marha nehéz lehet.
2/2 anonim válasza:
és akkor a legkönnyebb, legolcsóbb szakmát választod.. csak hogy kipipáld,hogy van egy szakmád (nem probléma, hogy nem értesz hozzá, nincs mögötte valós tudás)
Aztán 3 hónap múlva visszajössz és csodálkozol, hogy miért nem vesznek fel sehova.
szerinted hányan választják a 2 hónapos képzést az 1 évessel szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!