Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van tele az askhungary...

Miért van tele az askhungary idiótákkal?

Figyelt kérdés

Ráadásul még egyszer az oldal moderátora is beszólt nekem, és a többi nekem beszólogató emberrel engem b....ttak, pedig csak megoldást vártam a problémámra, amit tök normális hangvételben írtam le.

Mikor jobshungary-n írtam le a munkahelykereséssel való problémáimat, oda normális válaszok érkeztek. A tanulommagam subra is, aki kiír egy személyesebb problémát, mintha normálisabban válaszolnának ott.

aug. 31. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert pozitív visszajelzéseket ad egymásnak a sok idióta és ezt élvezik.
aug. 31. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Nem egyformák a közösségek, a szabályzatuk sem. Amit az egyiken meg tudsz gond nélkül csinálni, azt a másikon kérdezés nélkül törölhetik. Az nem derült ki a kérdésből hogy konkrétan mi történt veled, de akár igaza is lehetett a moderátornak vagy a válaszolóknak, ha alapvető szabályt sértett a kérdésed - és erről nem tájékozódtál, nem olvastad el a szabályzatot, csak rutinból posztoltál.

1-2 hülye mindenhol akad aki mindig az ellenkezőjét fogja fújni mindennek. De amikor következetesen és egységesen mindenki ugyanazt mondja ellened, ott azért már gyanús, hogy valami mégsem volt rendben.

aug. 31. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom hány éves vagy és mióta internetezel. Én mint ős régi internetezőként mondom. Magyar redditen felhasználónév és megírt szöveg stílus alapján átlag életkor maximum egyetemista korú magyar reddit felhasználok. Átlag fiatalok nem eszükről híresek.
aug. 31. 19:00
 4/5 Szolovjov ***** válasza:
100%
Társadalmi keresztmetszet. Ezek mászkálnak köztünk az utcán is.
aug. 31. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát moderátor tényleg nem százas. Olyan mint amcsiban, ha fehér beszól, akkor diszkrimináció, ha fekete szól be, akkor jól van az úgy...
aug. 31. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!