Miért van tele az askhungary idiótákkal?
Ráadásul még egyszer az oldal moderátora is beszólt nekem, és a többi nekem beszólogató emberrel engem b....ttak, pedig csak megoldást vártam a problémámra, amit tök normális hangvételben írtam le.
Mikor jobshungary-n írtam le a munkahelykereséssel való problémáimat, oda normális válaszok érkeztek. A tanulommagam subra is, aki kiír egy személyesebb problémát, mintha normálisabban válaszolnának ott.
Nem egyformák a közösségek, a szabályzatuk sem. Amit az egyiken meg tudsz gond nélkül csinálni, azt a másikon kérdezés nélkül törölhetik. Az nem derült ki a kérdésből hogy konkrétan mi történt veled, de akár igaza is lehetett a moderátornak vagy a válaszolóknak, ha alapvető szabályt sértett a kérdésed - és erről nem tájékozódtál, nem olvastad el a szabályzatot, csak rutinból posztoltál.
1-2 hülye mindenhol akad aki mindig az ellenkezőjét fogja fújni mindennek. De amikor következetesen és egységesen mindenki ugyanazt mondja ellened, ott azért már gyanús, hogy valami mégsem volt rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!