Hogy lehet másoknak tökéletes életük?
Mert csak a szupi dolgot látod, nem kötik az orrodra a nehézségeket.
Én is most szakítottam 3 év után. A saját anyám is azt hitte, hogy boldogság meg heppiség van, de kvra nem.
terhesség..házasság gyerek...régimódi beállítottságú lehetsz...
És ez pár hónap után?? Max valami olyan városban és környékén ahol 50 km-es körzetben max 2 korodbeli van...
"Mások meg pár hónap járás után teherbe esnek, házasság lesz belőle, már a 3. gyereket szülik, és mégis minden könnyű, és szuper." - ez most komoly?.... És ez neked az álom élet?
Jól mondja a 3-as...Pár év és egyszercsak hoppp...lekerülnek az esküvői fotók, anyuka és apuka is már csak a gyerekekkel fotózkodik, az egykori közös ház hirdetésével lesz tele az adatlapjuk, a kötőjeles név visszaváltozik.
A 20-as éveiben házasodott ismerőseim szerintem min. ilyen 90%-a így járt. Aki meg nem, ott meg nem lehet tudni mennyire döglődik az egész.
Az egyik nemrég felvette velem a kapcsolatot, kérdeztem tőle, hogy na és, mi van a többiekkel. Válasz: Hát, mindenki leszülte a maga 2-3 gyerekét, aztán annyi is lett neki. Utána sírás órákig hogy neki milyen sz@r minden...nagyon tanulságos volt amiről írt, de már nem akarok regényt írni.
Ezzel szemben én inkább azokra szoktam "irigykedni" inkább az inspirálni szót használnám, akik valami tényleg nagyot és különlegeset valósítottak meg, pl saját vállalkozás, valamilyen előadóművészeti karrier. Mondjuk ezeket én is csinálom, csak hát ők ugye nagyban :)
Mindenki boldogságra vágyik, de sajnos legtöbbünknek csak a szar helyzet jut
De mindenki csak azt a helyzetet ismerheti, amiben benne van
Másét nem tudhatjuk...
Nem minden arany, ami fénylik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!