Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni?

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Napok és hetek óta két C kategóriás egyed este 10-től éjjel 2-ig az utcában házak előtt nevetnek hangosan, akkor szaladgálnak az utcában le és fel, hangoskodnak, leülnek mások háza elé. Erre ébredni mikor másnap meg munka van,már kicsit sok, ellenben velük két dolgatlan naplopóval egyik sem dolgozik. Ezeknek még szépen sem lehet szólni. Hívjam ki a rendőrséget?
aug. 27. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Hívd ki a rendőrséget névtelenül.
aug. 27. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Én maszkban lefujnam őket medvesprayel és azt mondanám hogy nem tudom ki volt
aug. 27. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Nincs véletlenül két nem "C kategóriás" ismerősöd, aki ilyenkor ráér, és ők is hangoskodnának az utcában? Hátha akkor nem volna olyan zavaró a másik két ember.
aug. 27. 23:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Megjöttek a C-k lepontozni xddd
aug. 27. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Hívd ki nyugodtan a rendőrséget.
aug. 27. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#23:37

Látszik hogy fingod sincs az egészről... Mire a rendőrök kicammognak azok rég elmentek. Vagy ha nem akkor se fognak semmit csinálni. Másnap ugyan ez lesz és a kérdező semmit se alszik.... Ezek csak az erőszakból értenek mint az állatok, ezért mondtam hogy fujd le őket

aug. 27. 23:39
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
#6,Az a baj ezek olyanok mint a darazsak mikor a kaptárt kicsit megpiszkálod. Kezdetben 2en vannak aztán jön az egész raj, hogy szúrkáljon meg.
aug. 27. 23:45
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

Nyugodtan törődj bele, hogy semmit nem tudsz tenni. Én ezt végig jártam. Először szóltam nekik, persze nem használt. Ezeknek a zsigereiben van, hogy bármit megtehetnek és nem foglalkoznak senkivel és semmivel.

Szóltam a rendőröknek, egyszer kijöttek, fél óráig csend volt, utána még többen lettek a cigányok és hangosabbak. Direkt csinálták.

Utána már ki sem jöttek a rendőrök, súlyosabb dolgokhoz sem mennek, mert nincsenek elegen.

Végül elköltöztem és most csend és nyugalom van. A hangoskodó barmoké a világ, a csendes, normális többség meg kussoljon. Ez van.

aug. 28. 05:19
 9/9 A kérdező kommentje:

Pontozhatnak, én csak két emberről írtam. Már az egyik lakó szólt nekik mert telecsikkezték a kapuját. Onnét elkotródtak. Qrvára nagy problémák vannak amúgy.

3: nem mindenki mer szólni, vagy kimondani, csak a hátuk mögött🤮🐀 csak messengeren, meg privátban van hangjuk. Mindenki hall és lát, csak megvannak húzódva. Ez a probléma hogy már a legelején nem volt rend téve.

aug. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!