Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki ez a mosonmagyaróvári lány?

Ki ez a mosonmagyaróvári lány?

Figyelt kérdés

[link]

Ismeri valaki? Mi baja van neki, hogy késelget?

aug. 26. 07:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a cikkben.

Most jobb lesz, ha mindenki elkezd itt tippmixezni?

Nem tudjuk. Zavart viselkedés, drogok hatása, mentális problémák. Ennyi.

aug. 26. 08:24
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Én csak azt nem értem hogy miután 4 embert megszúrt a rákért nem eresztett a TEK golyót a fejébe. Utálom ezt az országot hogy annyira megy az erőszakos bűnözők simogatás és a kis testi és lelki egészségük védelme minden felett a vétlen nem bűnöző társadalom kárára...
aug. 26. 08:27
 3/10 anonim ***** válasza:
33%

2-es, amit a lány tett, az már egy okozat. Méghozzá a társadalom okozta. Mondjuk diszfunkcionális család, empátiamentes környezet, drogok hozzáférhetősége, nulla szociális háló, korrupt rendőrök.

De tudom, hogy lelőni könnyebb, egy másodperc. Mélyen belenézni viszont munka.

Itt még rosszabb lesz, ha nem kezd el ez a társadalom saját magán gondolkodni. Nem a másikon.

aug. 26. 08:50
 4/10 retektorta ***** válasza:
35%

"Méghozzá a társadalom okozta."

Persze. A társadalom az oka, azaz mi. Téged is mellé kéne zárni az elmeosztályra.

aug. 26. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Tiktokon rákeresel ott ki van írva a neve. Arra a névre rákeresel facen és meg is találtad… az utolsó képe alatt 100+ gyűlölködő komment. Így simán megtalálod, ha annyira izgat ki volt az…
aug. 26. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Legalább valami ilyen Restás Izaura vagy hasonló a neve?
aug. 26. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem, magyar a csaj.

Csak látszik rajta, hogy ilyen elvontabb kicsit. De a képe alatt a hozzászólásokban vannak olyanok akik ismerték aztán 1-2 infót osztottak meg róla a “védelme érdekében”.

aug. 26. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Kétség kívül szar a rendszer és a társadalom. De nehogy már megsajnáljak egy drogost, aki random embereket késelget. Sajnos valószínű valami ejnyebejnyével szélnek eresztik. Ebből már nem lesz ember.
aug. 26. 17:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, ő az: [link]
aug. 26. 18:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Elég ocsmány
aug. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!