Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mégis mit jelentsen ez?

Mégis mit jelentsen ez?

Figyelt kérdés

Van egy ismerős lány, akit több éve ismerek, és akivel bár nem nagyon szoktunk beszélni, mégis beszélgetést kezdeményez velem ha éppen találkozunk valahol mondjuk egy szülinapi bulin.

Pár nappal ezelőtt volt unokatesóm szülinapi bulija, ahol a lány is jelen volt, simán megszólított, és kérdezte "hogy vagyok mi újság velem", így hát váltottunk pár szót, majd utánna fel hívott egy táncra.

Utánna másnap rá írtam, de nem válaszolt, régebb is írtam rá, de szintén nem válaszolt. Szóval most az lenne a kérdésem, hogy mégis miért nem válaszólhat? És ha nem jövök be neki akkor miért szimpatizál, és miért hív fel táncolni? Valamint miért néz olyan szemekkel, mint ha be jönnék neki? Válaszokat köszönöm 21F

aug. 24. 15:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Régen is szintén ugyan ez volt.
aug. 24. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezek alapján arra gondolnék, hogy szimpatikus vagy neki, mint ember, de nem szeretne szorosabb kapcsolatot veled, nem szeretne megismerni jobban, vagy írogatni.

Lehet, hogy alapjáraton ő olyan ember, aki ilyen helyeken, szituációkban szeret beszélgetni mindenkivel/sokakkal kicsit, de arra nincsen igénye, hogy ezeket az ismeretségeket (tovább) bővítse.

aug. 24. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha messengeren írtál rá, de nem ismerősöd a facebookon, lehet hogy meg se kapja az üzenetet, ha úgy van beállítva neki. Csak megy kéretlen tartalomba.
aug. 24. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:
2-es. Van több lány ismerősöm is akiknek szimpatikus vagyok (mint ember), de azok nem szoktak stírölni/ úgy nézni rám mint aki szó szerint felfalna. Ráadásul a csaj pasik közül csak velem táncolt szülinapon. Lehet félreértettem a helyzetet, de eléggé érdekes számomra
aug. 24. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Meg fogsz lepődni, de még vannak emberek, akik a valóságban élnek és nem a vituális térben.

Rád mozdult, nem vetted a lapot, mentél a kukába

aug. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!